Bakan Ali Yerlikaya'dan Tokat'ta meydana gelen depremin ardından ilk açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bakan Ali Yerlikaya'dan Tokat'ta meydana gelen depremin ardından ilk açıklama

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan bir son dakika açıklaması geldi.

Haberler 18 Nisan 2024 0
Bakan Ali Yerlikaya'dan Tokat'ta meydana gelen depremin ardından ilk açıklama

Bakan Ali Yerlikaya'dan Tokat'ta meydana gelen depremin ardından ilk açıklama.

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada "Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD), Tokat’ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem geldiğini duyurdu. Deprem, saat 18.11’de gerçekleşirken depremin derinliğinin 5.99 kilometre olduğu kaydedildi. Gerçekleşen deprem, Sivas, Samsun, Kayseri, Çorum ve çevre illerden de hissedildi.

BAKAN YERLİKAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı: 

"Tokat ili Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde meydana gelen depremde Tokat Valimiz, AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Gelişmeleri takip ediyoruz.  Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun. "

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç