Bahşılı'da belediye başkanı değişince seçimden önce yayınlanan memur alımı iptal edildi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bahşılı'da belediye başkanı değişince seçimden önce yayınlanan memur alımı iptal edildi

Seçimlerde başkanı değişen belediye, seçimlerden önce yayınlanan memur alımı ilanını iptal etti.

Bahşılı'da belediye başkanı değişince seçimden önce yayınlanan memur alımı iptal edildi

Kırıkkale Bahşılı Belediyesi memur alımı ilanı iptal edildi.

7 Mart 2024 tarihinde yayınlanan duyuruda Bahşılı Belediyesine ekonomist, tekniker ve güvenlik görevlisi alımı yapılacağına yer verilmişti. İlanın yayınlanmasından sonra başvurular beklenmeye başlamıştı. 15 Nisan'da başlayacak memur alımı ilanının iptal edildiği duyurusu geldi.

SEÇİM ÖNCESİ YAYINLANAN İLAN, SEÇİM SONRASI İPTAL EDİLDİ

Seçimlerden 3 hafta önce yayınlanan memur alımı ilanı için 11 Nisan'da, yani seçimden 11 gün sonra yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"07.03.2024 TARİHLİ İLK DEFA ATANMAK ÜZERE MEMUR ALIM İLANININ İPTALİ

Bahşılı Belediye Başkanlığı web sitesinde 07.03.2024 tarihinde ilan edilen, 1 Adet Tekniker, 1 Adet Ekonomist ve çeşitli vasıflarda 6 adet güvenlik görevlisinden oluşan İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı iptal edilmiştir"

31 Mart tarihinde yapılan belediye seçiminde, önceki dönem AK Parti'de olan belediye, bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisine geçmişti. Belediyede yönetimin değişmesi sonrası memur alımının iptal edilmesi bekleniyordu. Nitekim beklenen oldu ve yeni yönetim, resmi sayfasından yayınladığı yukarıdaki duyuruda personel alımının iptal edildiğini söyledi.

YENİ İLAN GELECEK Mİ?

Belediyenin personel eksikliği olduğu belirtilirken yeni yönetimin kısa süre içinde personel ve memur alımı için ilana çıkabileceği belirtiliyor. İlan geldiğinde haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç