Bahçeli'den Hayat Pahalılığı Açıklaması: Biz de Rahatsızız
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bahçeli'den Hayat Pahalılığı Açıklaması: Biz de Rahatsızız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı son dakika açıklamasında zamlara değindi ve zamların piyasayı yansıtmadığını, hayat pahalılığından kendilerinin de rahatsız olduklarını söyledi.

Siyaset 29 Mart 2022 13:08 1
Bahçeli'den Hayat Pahalılığı Açıklaması: Biz de Rahatsızız

MHP Genel Başkanı'ndan son dakika açıklaması geldi: Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada hayat pahalılığından kendilerinin rahatsız olduğunu söyledi.


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli , partisinin grup toplantısına katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada hayat pahalılığına değindi ve kendilerinin de bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.


"Bazı mal ve hizmetlerin, bir kısım gıda ve diğer ürünlerin fiyatlarında görülen hormonlu artışlara karşı etkili önlemlerin alınması önemlidir." diyerek açıklamasını yapan Bahçeli, ayçiçek yağından sonra şekerde de tırmanışlar yaşandığını, bunun piyasanın esas şartlarını yansıtmadığını söyledi ve "Şekerin kg fiyatının iki haftada 7 liradan 19 liraya çıkması, bunun da siyasileştirilip istismar edilmesi, pis bir kumpasın, bayat bir ekonomik operasyonun dış bağlantıyla servis edilmesinden başka bir şey değildir. Şu an şeker eksiği değil fazlası mevcuttur. Telaşa gerek yoktur. Karaborsadan nemalanan, dini imanı para olan çıkarcılardan mutlaka hesap sorulmalı, yırtık yakalarından tutulmalıdır. Bizim önerimiz Türk Şeker'in fiyatları maliyetlere göre yeniden belirlenmesi, pancar ekim kotasının aşamalı şekilde kaldırılmasıdır. " ifadelerini kullandı.


Bahçeli açıklamasının devamında, dün patlıcan soğan diyenlerin şimdi ayçiçek şeker dediğini , ortalığı karıştırmaya çalıştığını söyleyerek, "Enflasyonun ve bunun sonucu olan hayat pahalılığının geldiği noktadan biz de rahatsızız fakat zillete düşüp fiyat artışlarından siyasi propaganda konusu çıkarmaya heves edenleri de iyi niyetli göremeyiz. Devletimiz ve hükümetimiz tüm meselelere hakimdir. Türkiye'nin altını oymaya, toplumsal barışını bozmaya, huzur ve istikrarını sabote etmeye kalkışan zillet korusunu uyarıyorum. Ateş olsanız cürmüzün kadar yer yakarsınız, kendinizi de ateşe vermiş olursunuz, kışkırttığınız, gölgesinde yattığınız yalan ve dedikodular ters tepecek, alayınızı rezil edecek. " dedi.


Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sayın başkanım siz devletin en etkili kanadında olanlar bile rahatzızssa bix ne yapalım düşünün acil önlem şart