Bağcılar'da Erkek Olan Gelsin Diyen Suriyeli: 'Hiçbir Suçum Yok Asıl Ben Şikayetçiyim'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Bağcılar'da Erkek Olan Gelsin Diyen Suriyeli: 'Hiçbir Suçum Yok Asıl Ben Şikayetçiyim'

Bağcılar'da meydana gelen olay sonrası sınır dışı edilmesi kararı verilen Suriyeli'nin ifadesi ortaya çıktı. H.H. suçsuz olduğunu söyledi.

Haberler 13 Nisan 2022 15:33 2
Bağcılar'da Erkek Olan Gelsin Diyen Suriyeli: 'Hiçbir Suçum Yok Asıl Ben Şikayetçiyim'

Bağcılar'da sokak ortasına sandalye atıp gelene geçene hakaret eden laf atan Suriyeli'nin ifadesi ortaya çıktı.


25 yaşında olduğu öğrenilen Hamze Hammamı isimli kişi, geçtiğimiz gün saat 17.00 sularında İstanbul'un Bağcılar İlçesi'nde dükkanının önündeki sokağa sandalye atarak yolun ortasında oturdu ve yoldan geçen araçlara engel oldu. Aracı ile yolda kalan kişi ise ona korna çaldı ama o kişi kalmadı. Daha sonra iki isim arasında tartışma çıktı. Olay sonrası dükkana giden bu kişi, daha sonra yeniden sandalyesini yol ortasına koydu ve "Erkek olan gelsin" diyerek etrafa tehditler savurarak gelene geçene laf attı.


Görüntülerin sosyal medyada yayılması infial yarattı ve olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında Hamze Hammamı isimli bu kişi yakalandı. İfadesi alınan bu kişinin sınır dışı edileceği öğrenildi.


"ASIL BEN ŞİKAYETÇİYİM..."

Savcılık ifadesi ortaya çıkan bu kişi, hiçbir suçu olmadığını savundu. İfadesinde, "Suçsuzum ayrıca bana saldıran şahısların aracında kadın ve çocuk olduğunu bilmiyordum. Engelli bir çocuk olduğunu da sonradan öğrendim. Bu nedenle bana saldıran şahıslardan şikayetçi değilim ancak olayın görüntülerini kanalda yayınlayarak farklı bir şekilde haberleştiren televizyon kuruluşundan şikayetçiyim." dedi.


"SANKİ BİR SUÇ İŞLEMİŞİM GİBİ..."

Hamza Hammamı savcılıkta verdiği ifadesinde 7-8 yıldır Türkiye'de yaşadığını ve yeterince Türkçe konuşabildiğini söyledi. "Hakkımdaki suçlamayı kabul etmiyorum." diyen Hammamı, "Ben kimseye hakaret ve tehditte bulunmadım. Kimseyi darbetmedim. Ayrıca başka insanlara karşı veya Türk halkına karşı kışkırtıcı ve aşağılayıcı söz ve davranışta bulunmadım. Ben sadece Trafik nedeniyle işyerimin önünde seyir halinde olan aracın devamlı kornaya basması üzerine uyarmak istedim. Ancak uyarmak istediğim araç sürücüsü ve yakını olduğunu tahmin ettiğim bir kısım şahıslar bana saldırdılar. Bu şekilde gerginlik yaşandı. Daha sonra şahıslar araçlarına binip olay yerinden ayrıldılar." ifadelerini kullandı.


Yaşanan olayın gerginliği ve yakın zamanda vefat eden eniştesinin haberini yeni alması nedeniyle sinirlerinin bozulduğunu söyleyen bu kişi, " Ayrıca benim arkadaşlarım beni tutarak işyerinin içine sokmaya çalıştılar. Sanki ben suç işlemişim ve beni koruyormuş gibi davrandılar. Oysa ben herhangi bir suç işlemedim." dedi.


Türk halkına saygılı olduğunu, sevgisinin sonsuz olduğunu söyleyen bu kişi, masum olduğunu söyledi.


Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
O sandalye birdaha oturamaz hale getirecektin Türk’e baş kaldırmanın sonunu görecekti
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Benim ülkeme sığınmacı olarak gelipte erkeklik taslayamaz adamlık yapamaz ha çok biliyorsa bunları yapmayı defolup gitsin ülkesini savunsum. Kaldı ki sadece bu değil bunun gibi tüm Suriyeliler artık defilup gitmeli canımıza tak etti sağımız solumuz suriyeli bunlara asla güven olmaz devletimiz aklını başına almalı bunların derhal sınır dışı edilmesi lazım...