Babala Tv'de Tuvalete Giden Ece Üner'in Mikrofonu Açık Kaldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Babala Tv'de Tuvalete Giden Ece Üner'in Mikrofonu Açık Kaldı

Son dakika haberi: Oğuzhan Uğur'un programına katılan Ece Üner, tuvalete gittiğinde mikrofonunu açık unuttu.

Yaşam 26 Ekim 2022 08:40 0
Babala Tv'de Tuvalete Giden Ece Üner'in Mikrofonu Açık Kaldı

TBMM'den geçen hafta geçen dezenformasyon yasası kamuoyunda ciddi oranda gündem oldu. Söz konusu kanunun tartışmaları hemen hemen her yerde yapılırken en önemli tartışma programı Babala Tv adlı programda oldu. 

Basın Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un Resmi Gazete'de yayınlanması ile birlikte kamuoyunda ciddi tartışmalar oldu. Yaşanan tartışmalar Youtube üzerinde eklendi. Youtube üzerinden yayın yapan, açıklamaları ile adından çokça söz ettiren Oğuzhan Uğur, bu hafta dezenformasyon yasasını porgramında değerlendirdi. Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Cüneyt Özdemir, Haluk Levent, Ece Üner başta olmak üzere birçok ismi aynı anda konuk eden Oğuzhan Uğur'un bu programı yayınlandı.

Yayınlanan programda bir bölüm dikkatleri çekti ve komik anların yaşanmasına neden oldu. Ece Üner, saatler süren program sırasında lavaboya gitmek için izin istedi. Masadna kalkan Üner, lavabıya gitti ancak o anda Ece Üner'in mikrofonunun açık kaldığı görüldü. 

Mikrofonun açık kalan Üner'in bu durumunu Oğuzhan Uğur fark etti. Hemen devreye giren Ece Üner, "Arkadaşlar mikrofonu kapatır mısınız. Devamı da olacak belli ki" dedi ve bu talimat sonrası mikrofon kapatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç