AYT Matematik Soruları Cevapları ve Yorumları: Nasıldı?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AYT Matematik Soruları Cevapları ve Yorumları: Nasıldı?

AYT sona erdi ve sınavdan çıkan öğrenciler, matematikte sorulan soruları ve cevaplarını araştırmaya başladı. Peki sınav nasıldı? Matematik soruları zor muydu?

Sınav 19 Haz 2022 12:28 0
AYT Matematik Soruları Cevapları ve Yorumları: Nasıldı?

AYT Matematik soruları cevapları yorumları nasıldı? Kolay mıydı zor muydu?

Alan Yeterlilik Testi'nden adaylar çıkmaya başladı. Sınavdan çıkan ve ailelerine sarılan öğrenciler, hemen sınavda sorulan soruların cevaplarını araştırmaya başladı.  Biz de bu yazımızda adayların sınav soruları ile cevaplarına dair bilgilere ve yorumlara yer verdik.

Matematik testinde adaylara Matematik 2 konularından 40 soru soruldu. 

TYT KOLAYDI DİYEN DE VAR ZORDU DİYEN DE: SİZCE NASILDI?

Önceki gün Temel Yeterlilik Testi yapıldı. 3 milyondan fazla kişinin girdiği sınavdan çıkan öğrencilerden bazıları sınavın kolay, bazıları ise sınavın zor olduğunu söyledi. Sizce sınav nasıldı? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

YKS 2*22 SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIYOR?

2022 YKS sonuçları ÖSYM tarafından 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. YKS sınav sonuçları açıklandığında haberdar olmak için finans7 mobil uygulamamızı indirin.

SORU VE CEVAP KİTAPÇIKLARI AÇIKLANACAK

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS-TYT-AYT-YDT)  soru ve cevap kitapçıklarının bugün Yabancı Dil Testinden sonra ya da en geç yarın ÖSYM tarafından açıklanması bekleniyor. Biz finans7.com olarak süreci takip ediyoruz. Soru ve cevap kitapçıkları  yayımlandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz şekjilde indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

AYT MATEMATİK NASILDI? KOLAY MIYDI ZOR MUYDU?

AYT'den çıkan sayısalcı ve eşit ağırlıkçılar Matematik testinde sorulan soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Adaylar sorularda zaman kaybettiklerini, işleme dayalı olduğunu söyledi. Soru ve cevapları KADIN ERKEK diğer adaylarla tartışmak için TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç