Aydemir Akbaş öldü mü? Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Aydemir Akbaş öldü mü? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika haberi: Aydemir Akbaş'ın vefat ettiği iddialarına açıklama geldi. Peki Aydemir Akbaş öldü mü?

Yaşam 26 Mayıs 2023 16:09 0
Aydemir Akbaş öldü mü? Son dakika açıklaması geldi

Son dakika: Aydemir Akbaş öldü mü?

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş hakkında ortaya öldü iddiaları atıldı. Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialar sonrası vatandşalar, Aydemir Akbaş'ın sağlık durumunu araştırmaya başladı. Peki kansere yakalanan Aydemir Akbaş öldümü son dakika? Son dakika açıklaması geldi.

KANSERE YAKALANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Ocak ayında açıklama yapan Aydemir Akbaş, daha önce yakalandığı kansere yeniden yakalandığını söyleyerek, "Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şuan Kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Ayademir Akbaş'ın öldüğü iddia edilmişti. İddialar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Akbaş, bir restorandan fotoğraf paylaşarak, "Dostum Acar Yıldırım ile geçmişi yad ettik. Bu arada sağlık durumumu soran çok. Merak eden herkese bir cevap vermek istiyorum. Tedavim gayet güzel ilerliyor herhangi bir sorun yok 6. Kemoterapi’yi alıp sonra doktorlarımın takibi ve kontrolü gözetiminde setlere, çalışmalarıma kaldığım yerden devam edicem inşallah. Daha sonraki vereceğim haber kanseri yendiğim ile alakalı olacak inşallah" ifadelerini kullandı.

Akbaş açıklamasında kanseri yeneceğini söyledi.

Bu açıklama ile Aydemir Akbaş'ın öldüğü iddiaları asılsız çıktı.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç