Ayçiçek Yağı, Reçine ve Pirinçten Araba Lastiği Üretildi: İşte Görüntüsü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ayçiçek Yağı, Reçine ve Pirinçten Araba Lastiği Üretildi: İşte Görüntüsü

Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında ayçiçek yağından, reçineden ve pirinçten üretilen lastiği duyurdu.

Taşıt 23 Ekim 2022 16:57 0
Ayçiçek Yağı, Reçine ve Pirinçten Araba Lastiği Üretildi: İşte Görüntüsü

Ayçiçek yağı, reçine ve pirinç'ten araba lastiği yapılacak.

Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında ayçiçek yağı, reçine ve pirinç malzemelerinden lastik üretimi yapılacağını söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili açıklama yapan Özpeynirci, "Ayçiçek yağı, reçine ve pirinç çeltiğinden lastikler geliyor" dedi ve açıklamasında şu bilgileri paylaştı:

 

"Sürdürülebilir ekonomi önem kazandıkça her alanda hızlı gelişmeler oluyor. Bunlardan biri de lastik sektörü. Şimdiden %45 ve 58'i sürdürülebilir malzeme içeren 2 lastik geliştiren M...'nin 2050 hedefi %100."

Özpeynirci sözlerinin devamında, "Bu hedefe de doğal kauçuğun bolca kullanımına, lastiklerine geri dönüştürülmüş karbon siyahı, ayçiçek yağı gibi yağlar, biyolojik kaynaklı reçineler, pirinç çeltiğinden elde edilen silika ve hatta geri dönüştürülmüş çeliği dahil etmesiyle ulaşacağını açıklıyor" ifadelerini kullandı. 

İşte pirinç, ayçiçek yağı ve reçineden üretilen lastiklerin görüntüleri:

Sürdürülebilir ekonomi her geçen gün önem kazandıkça firmalar da bu konularda adım atarak daha uygun maliyetli ve daha dayanıklı ürünler yetiştirmeye başlıyor. Bu kapsamda , ayçiçek yağı, pirinç ve reçineden üretilen bu lastiklerin yakın zamanda hayatımızda dahaç ok yer alacağı, hemen hemen tüm araç lastiklerinin artık bu şekilde olacağı bekleniyor.

Son dakika haberlerinden, taşıt haberlerinden, gündem, ekonomi, emlak, toki, banka, kredi haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç