Ayakkabısını Kapının Önünde Çıkarana Kötü Haber: Artık Yasak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ayakkabısını Kapının Önünde Çıkarana Kötü Haber: Artık Yasak

Yargıtay'dan evin önüne ayakkabı koyanlara kötü bir haber geldi. Artık ayakkabılar , apartman ortak alanlarına konulmayacak.

Yaşam 27 Ekim 2022 08:33 2
Ayakkabısını Kapının Önünde Çıkarana Kötü Haber: Artık Yasak

Apartmanda kapının önüne ayakkabı konur mu konmaz mı? Yargıtay'dan karar geldi.

Yargıtay'dan son dakika açıklaması geldi. Bir apartmanda yaşanan ayakkabıyı kapının önüne koyma meselesi yargıya taşınmıştı. İki komşu arasında yaşanan ve yerel mahkemeden Yargıtay2a gönderilen söz konusu davada apartmanda kapının önüne ayakkabı, terlik konulup oknulmayacağı yönünde karara varıldı.

Gelen son dakika bilgilerine göre Yargıtay, site ve apartmanlarda ortak geçiş alanı olarak değerlendirilen kapı önlerinde ayakkabı koyanlara kötü haber verildi. Yükske mahkeme tarafından verilen kararda , apartman ve sitelerin ortak alanlarında bulundurulan ayakkabılıkların ya da diğer şeylerin, ortak yerlerin amacı dışında kullanılmasına sebep olacağından kaldırılması gerektiğini, buralarda bulundurulmaması gerektiğine karar verdi.

Sulh Hukuk Mahkemesi'nde verilen kararı davacı taraf temyiz etmiş ve karar Yargıtay'a gitmişti. Yargıtay ise Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından verilen söz konusu kararı onayladı.  Artık kapının önüne, apartmanın ortak alanlarına ayakkabı koymak yasaca yasak olmuş oldu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok isabet bir karar olmuş, kararı alanların eline sağlık.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
çok şükür milletin başka derdi yok