Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan ilk açıklama geldi: İstediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan ilk açıklama geldi: İstediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım

Son dakika haberi: Olay Avukat, kendisine gelen tepkilere cevap verdi ve yaptığı ilk açıklamada tepkilere çıkıştı.

Finans Magazin 14 Ara 2023 0
Avukat Buket Nurşah Tekışık'tan ilk açıklama geldi: İstediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım

Savcı odasında poz veren Avukat'tan ilk açıklama geldi.

Avukat Buket Nurşah Tekışık bir son dakika açıklamasında bulundu. Sosyal medya hesabı üzeriden yayınladığı fotoğrafta söylediği sözleri ve hali tepki toplayan Avukat, konu ile ilgili ilk defa açıklama yaptı.

NE PAYLAŞMIŞTI?

Avukat Tekışık 2 Kasım tarihli yaptığı paylaşımda "Ben asla kaybetmem ya kazanırım ya da öğrenirim" ifadelerini kullanmıştı. Aşağıdaki fotoğrafın Savcı odasında çekildiği belirtilmişti.

Tekışık'ın yaptığı bu paylaşım sosyal medya üzerinde kısa sürede gündem olmuş ve savcı odasında çekilen bu fotoğraf tepki çekmişti.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Gelen tepkiler sonrası Avukat Tekışık ilk defa konuştu ve dikkat çeken ifadeler kullandı. Hiçbir hakim ya da savcı ile bağlantısı olmadığını söyleyen, yazdığı sözün bir kitaptan alıntı oldğunu söyleyen avukat, o sırada savcının odada olmadığını söyledi ve kendisine gelen tepkilere çıkışarak şu ifadeleri kullandı:

"Ben tek başına çalışan ve İstanbul’da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım söz de bir kitap sözü"

İSTEDİĞİM GİBİ GİRER İSTEDİĞİM GİBİ ÇIKARIM"

"Bir avukatın savcının odasına giremez diye bir kanun varsa siz söyleyin. Savcının odasına istediğim gibi girer istediğim gibi çıkarım. Benim çektirdiğim fotoğraf bir hatıra fotoğrafı gibi.  Sadece bu kadar"

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç