Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, AVPGY kaç lot verdi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, AVPGY kaç lot verdi?

Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? Talep toplama bitti mi? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek?

Halka Arz 15 Ara 2023 0
Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı, AVPGY kaç lot verdi?

Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı: Kaç lot verdi?

Halka arz hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Avrupakent GYO'da halka arzın sona ermesine kısa süre kaldığı bildirildi. Halka arzın sona ermesi ile birlikte talep toplamaya katılan vatandaşlar, kaç lot vereceğini, talep toplama sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

Peki Avrupakent GYO halka arz sonuçları açıklandı mı? AVPGY kaç lot verir? Avrupakent ne zaman borsada işleme başlayacak? İşte gelen son dakika açıklaması.

HALKA ARZ BİTİŞİ

AVPGY hissesinde halka arz başvuruları Çarşamba günü başlamıştı. Halka arz başvurularının başlaması ile birlikte 3 milyondan fazla vatandaşın talep toplamaya katıldığı bildirildi.

Halka arz başvuruları 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 17.00'da sona erecek. Bankalar ve aracı kurumlar üzerinden halka arz kısmından başvurunuzu yapabilirsiniz.

HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Halka arz başvuru sonuçlarının Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. 18 Aralık 2023 tarihinde sonuçların KAP'a bildirimlesi ve kişi başına kaç lot hisse dağıtımı yapıldığı belli olacak. Siz kaç TL'lik başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmıdan yazın.

Talep toplama sonuçları açıklandığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Hissenin borsada işlem tarihi belli değil. Ancak sonuçların açıklanmasından sonra şirketin 21 ya da en geç 22 Aralık tarihinde borsada işleme başlaması bekleniyor.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç