Avrupakent GYO halka arz onayı aldı: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avrupakent GYO halka arz onayı aldı: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Son dakika haberi: Avrupakent GYO halka arzı onaylandı. Peki talep toplama tarihleri ne zaman? İşte gelen son dakika bilgileri.

Halka Arz 7 Ara 2023 0
Avrupakent GYO halka arz onayı aldı: Talep toplama ne zaman, 1 lot kaç TL?

Son dakika: Avrupakent halka arz onayı aldı.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Az önce gelen açıklamada haftalık bültene yer verildi ve bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verildiği bildirildi.

Halka arza onay gelmesinden sonra detaylar belli oldu ve talep toplamaya ilişkin ilk bilgiler geldi. Peki talep toplama ne zaman?

SPK BÜLTENİNDE YER ALAN DETAYLAR

SPK tarafından yayınlanan bültene baktığımızda 335 milyon TL nominal değerli olan mevcut sermayenin 65 milyonu bedelli, 35 milyonu mevcut pay satışından olmak üzere 400 milyona çıkarılmasının planlandığı bildirildi.

100 milyon lotluk bir halka arz olacak. Mevcut pay satışı hakkında yapılan açıklama şu şekilde:

"Mevcut ortaklardan Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'ye ait 23.621.365 TL, Süleyman ÇETİNSAYA'ya ait 11.310.012 TL, Gökhan ÇETİNSAYA'ya ait 32.286 TL, Nurcan ÇETİNSAYA'ya ait 32.286 TL ve Serhan ÇETİNSAYA'ya ait 4.051 TL nominal değerli C grubu payların satışı gerçekleştirilecektir"

1 LOT FİYATI KAÇ TL?

Söz konusu şirketin 1 lot fiyatı 55.08 TL olacak. Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "1 TL nominal değerli paylar 55,08 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacaktır" denildi.

HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

100 milyon lotluk satış 55.08 TL'den olacak. Toplam arz büyüklüğü ise 5 milyar 508 milyon TL olacak.

EN BÜYÜK 2. HALKA ARZ OLUYOR

Geçen ay Tab Gıda'nın halka arzı, en büyük halka arz olarak tarihe geçmişti. Avrupakent GYO'nun halka arzı ise en büyük ikinci halka arz olacak. Siz kaç lot ile katılım sağlayacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

TALEP TOPLAMA NE ZAMAN?

Peki talep toplama başvurusu ne zaman alınacak? Bu sorunun cevabı henüz gelmedi. Önümüzdeki günlerde KAP gelecek ve talep toplama tarihleri belli olacak. Talep toplamadan haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 borsa ve hisseler hakkında yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç