Avrupakent GYO borsada işleme başlama tarihi belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avrupakent GYO borsada işleme başlama tarihi belli oldu

Borsada son dakika haberi geldi. Gelen açıklamada Avrupakent GYO borsada işlem tarihinin belli olduğuna yer verildi.

Halka Arz 17 Ara 2023 0
Avrupakent GYO borsada işleme başlama tarihi belli oldu

Avrupakent GYO'nun borsada ne zaman işlem göreceği belli oldu.

Avrupakent GYO'dan bir son dakika haberi geldi. Gelen haberde şirket, halka arzda talep toplama sonrası borsada ilk işlem tarihi hakkında bilgi verdi.

13-14-15 Aralık 2023 tarihlerinde Avrupakent GYO hissesi için halka arz başvurusu alınmaya başlandı. Halka arz başvurusunun alınması ile birlikte 3 milyondan fazla yatırımcı, söz konusu hisse için halka arz başvurusu yaptı.

Halka arz başvurularının alınmasından sonra sıra, talep toplama sonuçlarının açıklanması, kişi başına kaç lot vermesi ve borsada ilk işlem tarihinin ne zaman olacağı konularına geldi. Peki AVPGY ne zaman borsada ne zaman işlem görecek?

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Avrupakent GYO şirketinden bir son dakika açıklaması geldi. Şirket tarafından yapılan açıklamada hissenin borsada ilk işlem göreceği tarih verildi. Açıklamaya göre AVPGY hissesi 20 Aralık 2023 tarihinde borsada işleme başlayacak.

KAÇ LOT VERDİ?

Avrupakent GYO hissesi halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçlar 18 Aralık 2023 Pazartesi sabah açıklanacak. Halka arz sonuçları açıklandığında haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 herhangi bir yatırım aracı, borsa ve hisseler hakkında yatırım tavsiyesi vermeye yetkili değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç