Avrupa'da yılın en iyi otomobili seçildi: İşte en iyi araba
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avrupa'da yılın en iyi otomobili seçildi: İşte en iyi araba

Son dakika haberi: Avrupa'da yılın otomobili seçimi yapıldı ve en iyi araba belli oldu. İşte Avrupa'da yılın en iyi arabası.

Taşıt 13 Ocak 2023 18:09 0
Avrupa'da yılın en iyi otomobili seçildi: İşte en iyi araba

Avrupa'da yılın otomobili açıklandı.

Son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Avrupa'da yılın otomobilinin seçildiğine yer verildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gazeteci Emre Özpeynirci, yılın otomobilinin Jeep'in ilk tam elektrikli modeli Avenger olduğunu söyledi.

"Yılın otomobili Avenger" başlığı ile açıklama yapan Özpeynirci, "Amerikan Jeep'in ilk tam elektrikli modeli Avenger, Avrupa'da yılın otomobili seçildi. @caroftheyear 57 gazeteciden 328 puan almış. Avrupa'da üretilen ve 400 km menzile sahip küçük SUV  Avenger, haziran/temmuz gibi Türkiye'de de satışa sunulacak" ifadelerini kullandı.

YILIN OTOMOBİLİ LİSTESİNDE 3. SIRADA

Özpeynirci açıklamasının devamında ise Avrupa'da yılın en iyi 2. otomobilinin Nissan Ariya olduğunu söyledi. Özpeynirci açıklamasında, "Avrupa'da yılın otomobilinde ikinci sırada 241 puanla ID.Buzz, üçüncü sırada ise 211 puanla Nissan Ariya yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Özpeynirci sözlerini şu şekilde sürdürdü: Önemli bir bilgi; Amerikan Jeep, Avrupa'da 60 yıldır ilk kez finalist olduğu @coty'i kazanarak önemli bir başarıya da imza atmış oldu.

Tofaş desteği de var‼️ Bu arada Avrupa'da üretilen ve yılın otomobili seçilen Jeep Avenger'ın mühendislik parçalarının geliştirilmesini Tofaş ekibi yapmış.  İç trim parçaları konsol ve torpido gibi birçok parçanının ürün geliştirmesini tamamlayıp teslim etmişler."

Son dakika haberlerinden, taşıt haberlerinden, gündem haberlerinden, finans, ekonomi, kredi, banka emlak haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç