AVGYO ve ESCOM Hisselerinde Tedbir Kararı Alındı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AVGYO ve ESCOM Hisselerinde Tedbir Kararı Alındı

Borsa İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre iki hisse hakkında tedbir kararı alındığı öğrenildi. Peki VBTS nedir?

Borsa 2 Haz 2022 22:18 0
AVGYO ve ESCOM Hisselerinde Tedbir Kararı Alındı

Borsa İstanbul'da 2 hisse hakkında  tedbir kararı alındı.

Borsa İstanbul'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre 2 hisse hakkında tedbir kararı alındı. Bugün yapılan son dakika açıklamasında Escom ve Avgyo hisselerinde tedbir kararı alındığı öğrenildi.

Borsa İstanbul tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu hisseler hakkında Volarite bazlı tedbir sisteminin getirildiği ve tedbir uygulandığına yer verildi. Tedbir kararı ile ilgili bugün detaylar da açıklandı. 

Escort Teknoloji (ESCOM) HAKKINDA TEDBİR KARARI ALINDI

Borsa İstanbul tarafından VBTS kapsamında ESCOM.E payları için tedbir kararı alındığına yer verildi. 3 Haziran 2022 Cuma gününden itibaren , Cuma günü seans bşlamasından sonra 1 Temmuz 2022 tarihi seans sonuna kadar brüt takas sistemi uygulanacak.

Söz konusu hissede hala uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlaması yapılan diğer tedbirler olan açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri, brüt takas tedbirinin uygulandığı sürede de devam edecek.

TEDBİR KARARI GELEN DİĞER HİSSE: Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (AVGYO)

Borsa İstanbul tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise AVGYO.E payları için 3 Haziran Cuma tarihli işlemlerden , işlemlerin başladığı seans başlangıcından 1 Temmuz 2022 tarihine kadar , seansın kapanmasına kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek. Bu tedbirler uygulanacak.

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi içermez. Finans7.com yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç