Avax Coin'de Skandal Mesajlar Şoku! Avalanche Fiyatı Sert Düştü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Avax Coin'de Skandal Mesajlar Şoku! Avalanche Fiyatı Sert Düştü

Son dönemlerin popüler kripto parası Avax Coin ile ilgili ortaya atılan son iddialar, kripto parayı sert düşürdü.

Kripto Paralar 3 Eylül 2022 09:06 0
Avax Coin'de Skandal Mesajlar Şoku! Avalanche Fiyatı Sert Düştü

Avax Coin'in neden düştüğü belli oldu.

Kripto para piyasasında son günlerde oldukça hareketli günler yaşanıyor. Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto paralarda düşüşler görülürken alt coin'lerde de hareketler görülüyor. 

Bundan 20 gün önce 30 dolar seviyesinde olan ve son dönemlerin popüler kripto parası olan Avax, 3 haftada ciddi düşüş gerçekleştirdi ve şu sıralar 18 dolara kadar geriledi. Yaşanan yüzde 35'lik düşüşün nedeni de belli oldu. Edinilen bilgilere göre Cryptoleaks adlı bir internet sitesi, Avalanche ile Amerika merkezli bir hukuk firması olan Roche Freedman hakkında, Roche Freedman kurucu ortağı Kyle Roche 'nin konuşma kayıtlarını içeren iddiaları yayınladı.

Söz konusu iddialara göre Roche, Avax'ın rakiplerinin önüne geçmek için bazı davalar açtığı ve iddialara göre Binance'nin patronu da tweet atarak bunlara destek verdi. Ancak patron, daha sonra bu paylaşımını sildi. Ava Labs cephesi ise söz konusu iddiaları sert bir dille yalanladı. 

Bu durum , Avax coin hisselerinde ciddi bir düşüşün kapılarını araladı. Şu sıralar 1 Avax coin 18.94 dolar seviyesinde seyrediyor.

DİĞER KRİPTO PARALAR

Diğer kripto paralara baktığımızda 1 Bitcoin'in 19 bin 946 dolar seviyesinde seyrettiği görülüyor. Ethereum fiyatında da Bitcoin ile paralel düşüş görüldü. 1 ETH 1570 dolar seviyesinde.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç