Av. Mehmet Levent Bozat, Adıyaman'ın sorunlarını çözmek için aday adayı oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Av. Mehmet Levent Bozat, Adıyaman'ın sorunlarını çözmek için aday adayı oldu

CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı Av. Mehmet Levent Bozat, aday adaylığı sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Siyaset 15 Mart 2023 19:11 0
Av. Mehmet Levent Bozat, Adıyaman'ın sorunlarını çözmek için aday adayı oldu

CHP Milletvekili Aday Adayı Bozat'tan son dakika açıklaması.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanlığı Yardımcılığı görevinde gösterdiği başarısıyla adından sıkça söz ettiren, bu görevinden de vekil adaylığı için ayrılan Av. Mehmet Levent Bozat, bugün yaptığı başvuruyla resmen 28. Dönem CHP Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldu. Vekil Adayı Bozat: Adıyaman'ı en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın, dedi.

İl başkanlığı ve avukatlık mesleğinde ki başarısını siyasete de yansıtan Bozat, vekil adaylığı açıklamasıyla siyasi kulisleri hareketlendirmişti. Bugün de yaptığı resmi başvuruyla vekil adaylığı tescillenen Bozat, Adıyaman halkından da büyük destek görmeye devam etti. Vaatleriyle Adıyamanlı hemşehrilerinin  sempatisini kazanan Bozat, adaylığının herkes için hayırlı olması temennisinde bulunarak:" Ben Adıyaman'ın sokaklarını, caddelerini adım adım ezberledim. Nerede bir sorun var, nerede ne eksik, nereye ne gerek hepsini çok iyi biliyorum.  İşte tam da bu yüzden Adıyaman halkının taleplerini, isteklerini, önerilerini biliyorum. Bu sorunları çözmek için de vekil adaylığımı koyuyorum. Adıyamanlıların neler istediğini de çok iyi gözlemliyorum. Çünkü ben halkla iç içe olmayı tercih ediyorum.  İl başkan yardımcılığı için çıktığım bu yolda 635. 169 bin kişiyi kucaklamak, yaralarına merhem olmak, hayallerini gerçekleştirmek, Adıyaman'ı en prestijli hala getirmek, depremin yaralarını bir an önce sarmak için vekil adaylığına soyunuyorum. Siz, halkım. Biliyorum ki beni hep destekleriniz, hep ön ayak oldunuz. Sizleri mahcup etmeyeceğim. Sizleri en iyi şekilde TBMM'de temsil edeceğim. Adıyaman'ı sosyal, siyasal, ekonomik, turizm, eğitim, sağlık alanında en iyi illerden bir tanesi yapmak için vâr gücümle aşkla, şevkle koşacağım. Kimsenin bir şüphesi olmasın. 84 Milyon için, 635. 169 bin kişi için geliyor gelmekte olan." dedi.

SELDE YAŞAMINI YİTİRENLER İÇİN TAZİYE MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman milletvekili aday adayı Av. Mehmet Levent Bozat, Adıyaman'da yaşanan sel felaketinin ardından yaşamanı yitiren bir vatandaşımıza ilişkin taziye mesajında bulundu.

Sağanak yağışın etkili olduğu Adıyaman'da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi kayboldu. Konuya ilişkin konuşan vekil adayı Bozat, iktidarın yeterli müdahalede bulunmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:" Adıyaman sağanak yağışı teslim oldu. Bizler bu yağış çadırda ve konteynerda kalan vatandaşlar için tehlike arz ediyor, bunun için bir önlem alınmalıydı. Fakat yetkililer ihmal etti. Maalesef ki bir vatandaşımız sel felaketinden dolayı değil ihmalden dolayı hayatını kaybetti. 4 vatandaşımızda kayboldu. Hayatını kaybeden vatandaşımıza rahmet diliyorum. Yetkililerin de bir an önce vatandaşları güvenli bir yere tahliye etmelerini temenni ediyorum." dedi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç