Audi, Yeni Logosunu Tanıttı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Audi, Yeni Logosunu Tanıttı

Son dakika haberi: Audi yeni logosunu dünyaya tanıttı. İşte yeni çıkacak araçlarda kullanılacak logo.

Taşıt 16 Kasım 2022 08:27 0
Audi, Yeni Logosunu Tanıttı

Son dakika: Audi logosunu değiştirdi.

Dünyanın önde gelen otomobil şirketlerinden biri olan Alman devi Audi, yıllardan bu yana lüks otomobil denince ilk akla gelen otomobil markalarından biri omuştur. Kendine has dört halkalı logosu ile yaklaşık olarak 100 yıldır karşımıza çıkan Audi, bu logosunda kü.ük birkaç değişikliğe gideceğini açıkladı.

Bundan önce de logosunu değiştiren Audi, şimdi yine değişiklik yapacağını duyurdu ve yenilenen logosunu kamuoyuna açıkladı. Yeni logoya baktığımızda yine iç içe geçmiş halkalar olduğu, bunda bir değişiklik yapılmadığı görülürken halkaların iki boyutlu şekilde ve düz olarak tasarlandığı görülüyor. 

Yeni logo ile ilgili yapılan açıklamada, araçların daha modern bir görün üm vereceği bildirildi. Siyah arka planda beyaz halkalarla oluşturulduğu görülen yeni logo, uzaktan da yüksek oradna görünür olacak.

Audi'nin bundan sonra üretilecek araçlarında kullanılacak yeni logo için konuşan tasarımcı Andre Georgi, yeni logonun iki boyutlu şekilde olduğunu ve daha modern şekilde göründüğünü, şirketin kurumsal kimliğini de benzersiz kılacağını söyleyerek, "Halkaların etrafındaki siyah detaylar, aracın rengi ne olursa olsun tutarlı, üstün kaliteli bir görünüm sağlıyor. Dört halkanın gelecekte arabalar, reklam panoları, akıllı telefonlar ve daha birçok farklı yerde aynı görünmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni logonun sadece siyah zemin üzerine beyaz halkalar şeklinde olmayacağı, siyah ve gri bir tasarımın da olacağına yer verildi. Bunlar da iki boyutlu şekilde olacak.

Yenilenen logo, geçen hafta tanıtılan Q8 E-tron’da ilk kez görüldü. İşte yeni logo:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç