Audi TT son defa üretildi: İşte 2023 Model Audi TT'nin büyüleyen görüntüsü ve fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Audi TT son defa üretildi: İşte 2023 Model Audi TT'nin büyüleyen görüntüsü ve fiyatı

Son dakika haberi: Yeni Audi TT için son dakika açıklaması geldi ve 2023 yılında son defa bu aracın piyasaya sürüleceği bildirildi. İşte araç.

Fiyat Listesi 19 Şubat 2023 15:14 0
Audi TT son defa üretildi: İşte 2023 Model Audi TT'nin büyüleyen görüntüsü ve fiyatı

Audi TT artık üretilmeyecek: İşte son Audi TT.

1998 yılında ilk çıktığında şık ve keskin duruu ,sportif güzelliği ile birlikte kısa sürede tutan ve çok satan Audi'nin tek kapılı aracı TT, bu sene son defa üretilecek. Son defa üretilecek araba yine büyüledi.

Audi, İngiltere'de yalnızca 11 örnekle sınırlı olan RS tabanlı 2022 Iconic Edition ile TT'ye bir tür veda modeli verdi. Final Edition donanım seviyesi, Mart ayından itibaren tüm TT serisinde satışa sunulacak ve ilk teslimatların Nisan ayında yapılması bekleniyor. Söz konusu aracın ne zaman Türkiye'ye geleceği henüz belli değil.

Final Edition'ı standart TT'den görsel olarak ayıran şey, Audi'nin tamamı siyah olan arma, kapı aynaları, egzoz uçları ve spoyler içeren siyah stil paketinin kullanılmasıdır. Açılır tavanlı TT Roadster, siyah devrilme çemberlerine ve rüzgar difüzörüne sahip. Direksiyon simidi, paspaslarda kırmızı şeritli koltuklar gibi kırmızı dikişli Alcantara deri ile kaplandı.

FİYATI NE KADAR?

Daha önce bu konuda bilgiler verilmişti. Burada bahsedildiği gibi, Final Edition segmenti mevcutta var. (TT RS hariç). 41.910 euro, 40 TFSI coupe, Final Edition serisini başlatıyor, ardından 46.525 Euro ile 45 TFSI quattro coupe ve ardından 54.685 Euro ile TTS Coupe geliyor.

41 bin 910 Euro 840 bin lira civarı yapıyor. Tabi bu vergisiz fiyatı.Sizce fiyat uygun mu? 

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç