Athena Gökhan, Gönlündeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Athena Gökhan, Gönlündeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Athena 'nın solisti Gökhan Özoğuz yaptığı son dakika açıklamasında gönlündeki iki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Siyaset 17 Kasım 2022 18:29 1
Athena Gökhan, Gönlündeki Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Gökhan Özoğuz, istediği iki Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Athena Grubunun solisti Gökhan Özoğuz yaptığı son dakika açıklamasında kimin Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini söyledi. 

Tv100 ekranlarında, Candaş Tolga Işık'ın sunumu ile ekranlara gelen programa konuk olan Athena Gökhan Ozoğuz, kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtladı. Özoğuz yaptığı açıklamada kimin Cumhuraşkanı adayı olması gerektiğini de söyledi.

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLSUN MU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2023 Haziran'da yapılacak seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olma ihtimaline değinen Özoğuz, "O kadar çok düşündüğüm bir şey ki bu. O altılı masa konusu başka bir dünya... Çok değişik bir dönem geçiriyoruz. Ama halkımızın ve hepimizin düşündüğü şey bizim ülkemiz" ifadelerini kullandı.

Adaylık için ise iki isim arasında kaldığını söyleyen Özoğuz, bu isimlerin Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş olduğunu söyleyerek, "Ekrem Bey'in dominansı olan yerler var, Mansur Bey'in de dominansı olan yerler var. Daha çok Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında gelip gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
doğru bi tespit