Atama bekleyen öğretmenlerin gözü kabinede
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Atama bekleyen öğretmenlerin gözü kabinede

Atama bekleyen öğretmenlerin gözü, bugün yapılacak kabine toplantısından çıkacak kararda. İşte son dakika bilgileri.

Ekonomi 12 Şubat 2024 0
Atama bekleyen öğretmenlerin gözü kabinede

Atama bekleyen öğretmenlerin gözü kabinede: Mülakatsız atama müjdesi bekleniyor.

Yüz binlerce atama bekleyen öğretmen kabineden gelecek müjdeye kilitlenmiş durumda. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak kabinede öğretmen atamaları gündeme gelecek. 2024 2025 eğitim öğretim yılında okullarda ders başı yapacak öğretmenler için süreç önümüzdeki aylarda başlayacak. Peki atama ne zaman yapılacak? Kabine saat kaçta?

ATAMA SAYISI BELİRLENECEK

Bugün düzenlenecek kabine toplantısında Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in atama ile ilgili sunum yapması ve daha sonra sayı konusunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in görüşlerinin alınması bekleniyor. Görüşlerin alınması sonrası sayı belirlenecek ve MEB, branş dağılımı için harekete geçerek takvimi duyuracak.

Adaylar, bugün kabineden mülakatların kaldırılacağı ve öğretmen atamasının mülakatsız yapılacağı, yüksek bir atama yapılacağı müjdesinin gelmesini bekliyor. Sizce kaç atama olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak kadın erkek diğer öğretmenlerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Bugün kabine sonrası öğretmen atama müjdesinin gelmesi bekleniyor. Müjde geldiğinde bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

KABİNE TOPLANTISI SAAT KAÇTA? CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAAT KAÇTA AÇIKLAMA YAPACAK?

Kabine toplantısının saat 15.00 civarında başlaması ve kabineden sonra 19 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor. Açıklamadan bildirimle haberdar olmak için yukarıda verilen linkten Finans7 mobil uygulamasını ücretsiz indirin.

Kadın erkek atama bekleyen diğer öğretmenlerle bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç