Atama açıklamayan tek bakanlık kaldı: MEB
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Atama açıklamayan tek bakanlık kaldı: MEB

Atama bekleyen öğretmenler, artık mülakatsız yüksek sayıda alım müjdesinin gelmesini istiyor.

Atama açıklamayan tek bakanlık kaldı: MEB

MEB'e kaç atama yapılacak?

Sağlık Bakanlığı dün atama müjdesini paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 35 bin personel alımı yapılacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra Bakan Koca, alıma dair detayları şu şekilde verdi:

"35.000 Kişi. Cumhurbaşkanımız beklenen haberi verdi. Sağlık Bakanlığımıza gelecek ay itibarıyla 15.000’i hemşire, 8.000’i sürekli işçi olmak üzere, çeşitli branşlarda 35.000 yeni çalışma arkadaşı geliyor"

Bu açıklamadan sonra gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmiş durumda. Atama sayısını açıklamayan iki kurumdan biri olan Sağlık Bakanlığı'nın duyuruyu yayınlaması sonrası tek atama açıklaması yapmayan MEB kaldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ise kısa sürede atamaya ilişkin açıklamayı yapması bekleniyor.

ÖĞRETMENLER EN AZ 55 BİN İSTİYOR

Atama bekleyen öğretmenler, MEB'den en az 55 bin mülakatsız atama bekliyor. Bakan Tekin geçen ay katıldığı programda 2024'te en fazla atamanın öğretmen olarak yapılacağını söyledi. Bu açıklamaya göre 35 binden fazla bir atama beklentisi oluştu. Sizce kaç atama yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Atama duyurusunun önümüzdeki 1-2 haftalık süreçte gelmesi bekleniyor. Atamadan bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç