Astsubay Halil Kurt, ALES'e giderken geçirdiği kazada hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Astsubay Halil Kurt, ALES'e giderken geçirdiği kazada hayatını kaybetti

Şırnak Cizre'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde bir Astsubay, ALES'e giderken kazada hayatını kaybetti.

3.Sayfa 21 Nisan 2024 0
Astsubay Halil Kurt, ALES'e giderken geçirdiği kazada hayatını kaybetti

ALES'e gitmek için Şırnak merkeze doğru yola çıkan Halil Kurt, kazada hayatını kaybetti.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen haberde ağır yaralı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Halil Kurt, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Gelen bilgilere göre Alibey Mahallesi Olimpik Halı Saha yakınlarında önceki gün feci bir kazanın meydana geldiği görüldü.

Yaşanan feci kazada astsubay ağır halde yaralandı. Hemen çevredeki vatandaşlar bölgeye geldi ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi ve bölgeye gelen ekipler, yaptığı ilk müdahalede Astsubayın ağır halde yaralandığını tespit etti. Astsubay Kurt ile birlikte kazada yaralanan Ozan Y'nin Beytüşşebap İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde jandarma astsubay kıdemli çavuş olarak görev yaptıkları öğrenildi.

Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Kurt, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kurt'un Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'na (2024-ALES/1) girmek için bölgeye gittiği öğrenildi.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç