ASHB 8 bin personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

ASHB 8 bin personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu sona eriyor. Peki personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hangi kadrolara alım yapılıyor? Sonuçları ne zaman açıklanacak?

ASHB 8 bin personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak 2024

ASHB personel alımı başvurusu sona eriyor: Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2024 yılı 8 bin sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru duyurusu geldi ve başvurular geçen ay alınmaya başlanmıştı. İlanın yayınlanmasından sonra on binlerce aday Kariyer Kapısı üzerinden başvurularını yaptı. Başvurusunu yapan adaylar için şimdi de sonuç açıklama süreci başladı. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

ASHB'nin yayınladığı personel alımında kadrolara şu şekilde yer verildi:

Mühendis,

Mimar,

Şehir plancısı,

Tekniker,

Büro personeli,

Güvenlik görevlisi,

Temizlik personeli,

Şoför,

ASDEP personeli,

Sosyal çalışmacı,

Psikolog,

Çocuk gelişimcisi,

Öğretmen,

Fizyoterapist,

Hemşire,

Diğer sağlık personeli,

Avukat,

Yurt yönetim personeli,

Çocuk bakıcısı,

Destek personeli,

Engelli bakıcısı,

Yaşlı bakıcısı,

Aşçı,

Aşçı yardımcısı.

BAŞVURULAR KARİYER KAPISI'NDAN

Aile Bakanlığı 8 bin personel alımı başvurusu 11 MArt saat 23.59'a kadar Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerindne alınacak. Başvuru adımları ise şu şekilde:

SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Personel alımı başvuru sonuçlarının açıklanması ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

a) Sözleşmeli personel pozisyonlarına başvuru yapan adayların, KPSS puan üstünlüğü esas alınarak sıralanması sonucunda, alınacak personel sayısı kadar asil aday ve 4 katı kadar yedek aday belirlenecektir.

b) KPSS puanları eşit olan adayların bulunması halinde; doğum tarihi önce olan aday, bunda da eşitlik olması halinde mezuniyet tarihi önce olan aday üst sırada yer alacaktır.

c) Alıma ilişkin duyuru Bakanlığın resmi internet sayfalarında (www.aile.gov.tr ve/veya aile.gov.tr/pgm) yayımlanacaktır. Bilgilendirmeler Kariyer Kapısı İşe Alım Platformu (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapılacak olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.Duyuru ve bilgilendirmeleri adayların takip etmesi önem arz etmektedir.

Sonuçların açıklanacağı tarih henüz belli değil. Ancak beklentilerimize göre sonuçların Mart sonunda açıklanması bekleniyor. Sonuçları Finans7 olarak anbean takip ediyoruz. Siz de sonuçlardan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz şekilde hemen indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç