Asgari Ücretli, Emekli ve Dar Gelirliler Dikkat: TOKİ'den 110-130 Bin TL'ye Satılık Ev
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Asgari Ücretli, Emekli ve Dar Gelirliler Dikkat: TOKİ'den 110-130 Bin TL'ye Satılık Ev

Asgari ücretlileri, emeklileri ve dar gelirlileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. TOKİ, 39 şehirde ucuza ev satışını başlattı.

Emlak 22 Nisan 2022 12:16 0
Asgari Ücretli, Emekli ve Dar Gelirliler Dikkat: TOKİ'den 110-130 Bin TL'ye Satılık Ev

Son dakika : TOKİ'den yeni konutlar geldi: Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen vatandaşları sevindiren açıklamada 39 şehirde konut satışı yapılacağına yer verildi. 

Toplu Konut İdaresi resmi internet sayfası üzerindne yapılan son dakika açıklamasında 39 şehirde yeni konut kampanyalaırnın başlatıldığına yer verildi. Başlatılan kampanyalar kapsamında dar gelirli vatandaşların ev sahibi yapılmanın hedeflendiğine yer verilirken , konutların yapılacağı iller ile satış detaylarına da yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu kampanyanın detaylarına yer verdik.

39 İLDE TOPLAM 71 PROJE

TOKİ sayfasında 39 ilde başlatılan konut kampanyası kapsamında 71 projenin olduğu , Projeler kapsamında binlerce evin satışa çıkarıldığına yer verildi. Söz konusu projeler dar gelirli vatandaşlara yönelik yapıldı ve konutlar uygun fiyatlara satışa sunuluyor.

Projelerin olduğu iller, satış tarihleri ile detayları şu şekilde:

DAR GELİRLİLERE , EMEKLİLERE YÖNELİK KAMPANYALAR: EN UCUZU 110 BİN LİRA

Yukarıda yer alan uygun fiyatlı konutların dar gelirlilere , emeklilere, muhtaç vatandaşlara yönelik yapıldığına yer verilirken TOKİ sayfasında yayımlanan fiyat listesinde en uygun fiyatlı konutların şu şekilde olduğu görüldü:

AYDA 460 TL TAKSİTLE

Konut satış duyurusunda ucuz evler için yüzde 50 peşinat ve kalan paranın 120 ay vadede ödenmesi durumunda aylık tutarın 460 lira olduğuna yer verildi. 

BAŞVURU

Söz konusu projeler için başvurular Halk Bankası ile Ziraat Bankası aracılığıyla yapılmaktadır. Bu bankalara teminat ödemesi yaptıktan sonra konut satışına başvuru yapabilirsiniz. Açık artırma hakkında ayrıntılı bilgilere "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" adlı internet sayfalarından ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşabilirsiniz..

KİMLER BAŞVURABİLECEK?

TOKİ resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında başvuru için , "Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşını doldurmuş olan gerçek kişiler ile Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uygun kurulmuş tüzel kişilikler başvuru yapabilecektir." ifadelerine yer verildi. 

UYGUN FİYATA EVLER

Devlet tarafından icra daireleri aracılığıyla satışa sunulan konutların listesine gitmek, satışları hakkında bilgi almak için lütfen TIKLAYIN

Konut kampanyalarından,  kredi kampanyalarından haberdar olmak için uygulamamızı TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç