Artık Şaşırmayacağınız Haber: LPG'ye Zam Geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Artık Şaşırmayacağınız Haber: LPG'ye Zam Geliyor

Son dakika haberi: Otogaz litre fiyatına bugün gece yarısından sonra zam geleceği açıklandı.

Taşıt 25 Mayıs 2022 10:15 3
Artık Şaşırmayacağınız Haber: LPG'ye Zam Geliyor

Son dakika haberi: LPG'ye zam geleceği açıklandı. 

LPG'li araç kullananları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Vatandaşları üzen açıklamada bugün gece yarısından sonra otogaz litre fiyatına zam uygulanacağına yer verildi. Uygulanack zam miktarı 36 kuruş olarak açıklanırken zammın bugün gece yarısından sonra geçerli olacağına yer verildi. 

İKİ ZAM BİR İNDİRİM

Benzin ile motorin fiyatlarında son dönemlerde bir indirim iki bindirim kuralı uygulanıyor. Geçen hafta iki defa zam gelen benzine bir de indirim gelmişti. Bunun nedeni ise savaş nedeniyle dalgalı seyreden petrol piyasası olarak açıklandı. Brent petrolde yaşanan sert hareketler, akaryakıt fiyatlarının hızlı şekilde değişmesine neden olmaktadır. 

PEKİ İNDİRİM VAR MI?

Geçen hafta benzin fiyatlarına 1.02 TL'lik zam yapılmış ve benzin fiyatlaır Türkiye genelinde motorin fiyatlarını geride bırakmıştı. Daha sonra ise 1 liralık bir indirim geldi. Bu hafta ise benzin ile motorine herhangi bir zam ya da indirim beklenmiyor. 

POMPADA SON FİYATLAR

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22 lira 08 kuruş seviyesinden satılırken benzinin litre fiyatı ise 22 lira 86 kuruş seviyesinden satılıyor. 

LPG ise İstanbul'da 11.25 liradan satılıyor. Bugün gece yarısından sona gelecek zamla birlikte İstanbul'da LPG'nin litre fiyatı 11 lira 61 kuruş seviyesine çıkacak.

İNDİRİM BEKLENİRKEN

LPG'ye indirim beklenirken gelen bu zam vatandaşları üzdü. Vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarının düşmesini bekliyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bekleyin geliyo 2023 50 lira yapmazlarsa onlara ayip olsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence lpg 20 lira olsun parca parca ugrasmayalim derim ben
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Geç kaldılar aşşalıklar bir gitmediniz bir bitmediniz herşey herkes bitti siz katladınız haram zehir olsun rabbim yanınıza koymaz elbet