Art Arda Kripto Para Yorumları Geldi: Bitcoin'de Bu Seviyeye Dikkat
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Art Arda Kripto Para Yorumları Geldi: Bitcoin'de Bu Seviyeye Dikkat

Son dakika haberi: Bitcoin'de kritik seviye açıklandı. Düşüş ve yükselişin yaşanacağı seviyeler ve detaylar yazımızda.

Kripto Paralar 5 Haz 2022 16:44 0
Art Arda Kripto Para Yorumları Geldi: Bitcoin'de Bu Seviyeye Dikkat

Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Bitcoin'de dip seviye verildi.

Terra Luna krizinden sonra bir türlü toparlanamayan kripto paralarla ilgili bir açıklama daha geldi. Son günlerde art arda gelen tahminlere eklenen yeni tahminde Bitcoin'in 30 bin doların hemen altına yerleştiği bildirildi. 

DÜŞÜŞ HAZİRAN'DA DURDU

Fed'in sıkılaştırma adımlarını gevşetmesinin ardındna kripto paralarda düşüş Haziran ayının sonunda durdu ve yatay seyir başladı. Mayıs ayında ciddi oranda çöken kripto piyasasında hala Terra Luna'nın yankıları devam ediyor. 

Binance CEO'su CZ, yaptığı son dakika açıklamasında LUNA’dan 1,6 milyar dolar zarar ettiğini söyledi.

Geçen seneden bu yana yüzde 50'lere kadar ulaşan zararlardan sonra yatay seyre başlayan Bitcoin ile diğer kripto paralar için Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü bir son dakika açıklamasında bulundu. Süllü yaptığı açıklamada, verileri incelediğini ve Bitcoin fiyatında 26 ile 27 bin dolar seviyelerinin dip çalışması olduğunu söyledi.

“Elbette önemli bir makro değişken olmadığı sürece bu senaryo destekleyici olacaktır." diyerek açıklamasını sürdüren Süllü, "Zincir verilerine göre borsalarda tutulan Bitcoin miktarı, madenciler ve balinaların satmamaları son derece önemi etmenler. Bunlara ek olarak karides hesaplardan balina hesaplara kadar Bitcoin alımları sürüyor." dedi ve kripto parada hareketliliğin devam ettiğini söyledi. 

Bunun yanı sıra Bitcoin satımına da değinen Beste Naz Süllü, "Zincir verilerinde önemli bir olumsuz nokta, yatırımcıların halen daha çoğu zararına satış (NUPL) yapmaları. Bu demek oluyor ki ileriki dönemler için beklentiler zayıf ve nakit ihtiyaçları ya da farklı yatırım araçları için Bitcoin satıyorlar.” dedi. 

YÜKSELİŞTE DESTEK SEVİYESİ

Beste Naz Süllü açıklamasının sonunda ise Terra Luna krizinin etkilerinin hala devam etttiğini, kripto varlıkların henüz toparlanamadığını ve Luna öncesi seviyeler olan 37 ile 38 bin dolar seviyelerinin test edilmesi için en az 34 bin dolar seviyesinin kırılması gerektiğini söyledi. Bu seviyenin kırılması sonrası Luna öncesi seviyeler test edilir.

BİTCOİN NE KADAR?

Kripto parar piyasasına baktığımızda 1 Bitcoin'in 29 bin 692 dolar seviyesinde işlem gördüğü dündne bu yana yatay seyrin devam ettiği görüldü.

1 ETHEREUM NE KADAR?

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum'da da baskı devam ediyor. Gelen son verilere göre 1 Eth fiyatı bin 789 dolar seviyesinden işlem görüyor. 

BİR YORUM DAHA GELDİ

Dünya'da yayımlanan haberde Bitcoin'de kritik seviyelerin 28 bin 800 dolar olduğunu, bu seviyenin üzerinde olması durumunda yükseliş aşamasının hep gündemde olduğu bildirildi. Yükselişin sürekli hale gelmesi için ise 37 bin 950 doların aşılması gerektiği ifade edildi.

Not: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 , kripto para yatırımları konusunda yatırım tavsiyesi vermez. Yatırım tavsiyesi yatırım uzmanları ve aracı şirketleri tarafından verilen bir hizmettir. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç