Arkadaşı, Cengiz İmren'e 5 Milyon TL'lik Araba Hediye Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arkadaşı, Cengiz İmren'e 5 Milyon TL'lik Araba Hediye Etti

Ünlü şarkıcı Cengiz İmren, kullandığı 5 milyon liralık arabayı arkadaşının kendisine hediye ettiğini söyledi.

Finans Magazin 2 Haz 2022 14:52 0
Arkadaşı, Cengiz İmren'e 5 Milyon TL'lik Araba Hediye Etti

Allah hepimize böyle arkadaş nasip etsin: 5 milyon TL'lik arbayı arkadaşına hediye etmiş.

Müzik tarihimizin zirvesi olarak adlandırılan 90'lı yıllarda şarkılar çıkaran ve o dönemin en ünlü isimleri arasında yer alan 48 yaşındaki şarkıcı Cengiz İmren, dün İstanbul'da Bebek'te kameralara takıldı. Magazin basınının görüntülediği İmren, burada lüks aracı ile görüntülendi. Dikkatleri çeken araç ile ilgili İmren'in yaptığı açıklama ise sosyal medya üzerinde gündem oldu.

ARKADAŞI HEDİYE ETMİŞ

Piyasa değeri 5 milyon liranın üzerinde olan araba ile ilgili gelen soruya cevap veren ünlü şarkıcı Cengiz İmren, bu aracı kendisinin bir arkadaşının hediytesi olduğunu söyledi. Çok kıymetli bir dosta sahip olduğunu söyleyen İmren, arkadaşının aynı zamanda yapımcısı da olduğunu söyleyerek, "Bu araba hem yapımcım hem de yakın arkadaşım olan kişinin hediyesi bana. Çok kıymetli bir dosta sahibim ki bana böyle bir aracı hediye etti." açıklamasını yaptı. 

ÜNLÜ İSİMLERE ŞARKI HAZIRLIYOR

Ünlü isimler Sibel Can, İbrahim Tatlıses ve Özcan Deniz gibi isimlere şarkı hazırladığını söyleyen Cengiz İmren, basın  mensuplarının "Ünlü isimlerle çalışmak zor mu?" şeklinde yönelttiği soruya  "Şarkı yaptığım kişileri ben seçerim. O yüzden bu soruyu bana değil onlara sorun." şeklinde cevap verdi.

Cengiz İmren'in arabası ile ilgili yaptığı açıklaması sosyal medyada 'Allah bana da böyle arkadaş nasip etsin' ifadeleri ile yorumlandı.

Finans7.com  |Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç