Arka Sokaklar'da Neden Yok, Geri Gelecek mi? Şevket Çoruh'tan Mesut Komiser Açıklaması Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arka Sokaklar'da Neden Yok, Geri Gelecek mi? Şevket Çoruh'tan Mesut Komiser Açıklaması Geldi

Son dakika: Arka Sokaklar'ın Mesut Komiseri Şevket Çoruh'tan dizi hakkında son dakika açıklaması geldi.

Kültür Sanat 10 Ara 2022 11:58 0
Arka Sokaklar'da Neden Yok, Geri Gelecek mi? Şevket Çoruh'tan Mesut Komiser Açıklaması Geldi

Arka Sokaklar'da neden yok? Şevket Çoruh'tan Arka Sokaklar dizisi hakkıdna açıklama.

Arka Sokaklar adlı dizi, televizyonların yıllardır beğenilerek izlenen yapıtlarından biri. Bu dizide en çok sevilen iki karakterden biri olan Komiser Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh, diziden neden ayrıldığı konusuna değindi ve diziye yeniden girip girmeyeceği sorusuna cevap verdi.

İnci Sözlük'ün Youtube kanalı üzerinden yayınlanan programa katılan Şevket Çoruh, "Mesut'u çok özledik ne olur geri dön ağabey. Sensiz olmuyor" şeklinde gelen yoruma esprili şekilde cevap verdi ve emeklilik konusunda Mesut Komiser'in kararlı olduğunu söyleyerek, "Ben Mesut ile konuştum. Biraz agresif birisi biliyorsunuz, çok laftan anlamıyor. Kesinlikle dönmem dedi. Vallahi ikna edemedim yani, keşke ikna olsa ama... Emekliye ayrılmak konusunda çok ısrar ediyor, çok yorulmuş" dedi.

HEM DİZİ HEM TİYATRO ZOR

"Arka Sokaklar'dan ayrılırken ne düşündün ağabey? Sence bu son sana yakıştı mı? Neden ayrıldın?" şeklinde gelen soruya Şevket Çoruh, şu şekilde cevap verdi:

"Birincisi çok yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek de çok zordu. Başka karakterler oynamak, başka işler yapmak muhakkak ama bir yandan da birazcık dinlenmek. Tiyatroya birazcık özen göstermek. 17 sene boyunca hiçbir kış filmim yok mesela. Yazları sinema filmi çeken, kışları dizide oynayan bir insan haline gelmiştim. Ama şimdi daha başka projelerin içerisinde olmak için başka bir fırsat oldu benim için"

ARKA SOKAKLAR İLK BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANMIŞTI?

16 senedir ekranlarda yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizinin ilk bölümü 31 Temmuz 2006 senesinde ekranlara gelmişti.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç