Arı Sokması Sonucu Piyade Uzman Çavuş Burak Keçe Şehit Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arı Sokması Sonucu Piyade Uzman Çavuş Burak Keçe Şehit Oldu

Kahreden haber: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Piyade Uzman Çavuş Burak Keçe'nin arı sokması sonucu şehit olduğu bildirildi.

Son Dakika 31 Tem 2022 09:35 0
Arı Sokması Sonucu Piyade Uzman Çavuş Burak Keçe Şehit Oldu

Kahreden Haber: Arı sokması sonucu uzman çavuş şehit oldu.

Acı haber geldi. Gelen son dakika açıklamasında Milli Savunma Bakanlığı, bir askerimizin şehit olduğunu söyledi. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada Piyade Uzman Çavuş Burak Keçe'nin arı sokması sonucu şehit olduğuna yer verilirken şehidimizin ailesine başsağlığı dilekleri paylaşıldı.

Keçe'nin arı sokması sonucu Akut Alerji Krizi geçirdiği, hemen bölgedeki ekipler tarafındna hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavi altına alınan Piyade Uzman Çavuş Keçe burada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesine yer verildi.

ŞEHİDİMİZİN MEMLEKETİ

Canik Belediye Başkanı İbrahin Sandıkçı bir açıklama yaptı ve yaptığı açıklamada, "Şehidimiz var Canik. Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit olan Samsun Canikli hemşehrimiz P. Uzm. Çvş. Mehmet Burak Keçe’ye Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine sabır diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Alerji Belirtileri: "Alerji belirtileri kişiden kişiye farklılık gösterir. Alerjinin şiddeti de belirtiler üzerinde etkilidir. Kaşıntı, burun tıkanıklığı, sık hapşırma, kronik öksürük, nefes darlığı veya hırıltı, vücutta döküntü veya şişlik belirtiler arasında sayılabilir."

Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı dileriz.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç