Arda Güler'in sağlık durumu hakkında son dakika haberi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler'in sağlık durumu hakkında son dakika haberi

Son dakika haberi: Sakatlanan Arda Güler'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde Güler'den iyi haber geldi.

Spor 11 Ağu 2023 15:37 0
Arda Güler'in sağlık durumu hakkında son dakika haberi

Arda Güler'den sevindiren son dakika haberi.

Geçen ay sakatlanan ve tedaviye alınan Arda Güler'in ameliyat olacağı iddia edilmişti. Açıklamadan sonra bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Arda Güler'in ameliyat olması durumunda sahalara daha erken döneceğini söyledi.

SEVİNDİREN SON DAKİKA HABERİ

Amerika'daki kampta, Barcelona maçına saatler kala sakatlanan Arda Güler, buradan hemen tedavi edilmek için İspanya'ya getirildi. İspanya'ya getirilen ve tedavi altına alınan Arda Güler'den son dakika haberi geldi. Ancelotti yaptığı son dakika açıklamasında Güler'in ameliyat olması durumunda daha erken sahalara döneceğini söyledi ve  "Arda Güler, sakatlığı için ameliyat olursa çok daha çabuk dönecek. Ufak bir sorun, kısa sürede dönecektir. Hasta mahremiyeti nedeniyle daha fazla bilgi veremem" dedi.

KALECİ ARAYIŞI

Courtois'in sakatlanması ve sezonu kapatmasından sonra kaleci arayışına geçen Real Madrid'de yedek kaleci Lunin'e güven tam. Ancelotti yaptığı açıklamada, "Duygusal açıdan iyi bir gün değildi ancak futbolda böyle şeyler olur. Kalede Lunin'e güveniyorum. Yeteneği yüksek bir kaleci. Sadece deneyimi az" ifadelerini kullandı.

Son bilgilere göre Real'in kaleci arayışına hız verdiği, De Gea ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

REKOR BEDELLE GİTTİ

Arda Güler, transfer sezonunda 25 milyon Euro'luk rekor bonservis bedeli ile Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmuştu. Milli oyuncumuz, bu transfer ücreti ile Türkiye tarihindeki en pahalı transfer oldu.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç