Arda Güler'in direkten dönen şutu sonrası Ancelotti'den açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler'in direkten dönen şutu sonrası Ancelotti'den açıklama

Direkten dönen şut sonrası Ancelotti'den Arda Güler hakkında önemli açıklama geldi. Ancelotti, hayran kaldığını söyledi.

Spor 17 Mart 2024 0
Arda Güler'in direkten dönen şutu sonrası Ancelotti'den açıklama

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması.

Geçen sene sezon sonunda rekor bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer olan milli gururumuz Arda Güler, transfer olduğundan bu yana sadece 1 karşılaşmada ilk 11'de yer almıştı. Az sayıda karşılaşmada son dakikalarda forma şansı bulan Arda, geçen hafta ilk golünü atmıştı.

Attığı ilk gol, Mesut Özil'in Real Madrid'te attığı ilk gole oldukça benzeyen Arda, dün yine maçın en çok konuşulan ismi oldu.

Osasuna ile karşılaşan Real Madrid, sahadan 4-2'lik skorla ayrılırken karşılaşmanın 85. dakikasında Arda Güler sahaya girdi.

Yine sonradan sahaya giren Arda Güler, 90'da mükemmel bir şut çıkardı.

Kendi yarı sahasında topu kapan Arda, orta sahayı geçer geçmez kalecinin ileride olduğunu görüp kaleye aşırtma şut çekti.

Oldukça düzgün bir vuruş yapan Arda'nın bu şutu direkten dönerken bu pozisyon, dünkü maç sonrsı en çok konuşulan pozisyon oldu.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti maç sonu pozisyon hakkında bir değerlendirmede bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Arda mı? 19 yaşında bu kadar kendine güvenen çok az futbolcu gördüm. Bunu herkes yapamaz, çok az oyuncu bu sihirli vuruşu deneyebilir. Arda Güler'in orta sahadan vurduğu şutta topun direkten dönmesi önemli değil. Bu bizim için bir goldü"

İşte Arda Güler'in orta sahadan vurduğu ve direkten dönen o şutu:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç