Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi müjdesi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi müjdesi geldi

Arda Güler hakkında son dakika haberi geldi. Gelen haberde Ancelotti, Arda'nın forma giyebileceğini söyledi.

Spor 27 Mayıs 2024 0
Arda Güler'e Şampiyonlar Ligi müjdesi geldi

Arda Güler'e müjde geldi.

Son dakika haberi geldi. Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euroluk ücretle Real Madrid'e transfer olan ve az forma şansı bulmasına rağmen 6 gole en hızlı ulaşan Real Madridli oyuncu olan Arda Güler'e müjdeli haber geldi.

Gelen son dakika açıklamasında 1 Haziran tarihinde Burussia Dortmund ile karşılaşacak Real Madrid'de Ancelotti'den Arda'ya iyi haber geldi.

Gelen açıklamada karşılaşma içerisindeki duruma göre sahaya sürülecek oyuncuların başında Arda Güler olabileceği bildirildi.

Şampiyonlar Ligi finaline kısa süre kala Madrid'deki spor tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Ancelotti, merak edilenleri cevapladı.

İtalyan teknik direktör yaptığı açıklamada Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hiçbir maçta forma giymeyen ve final tecrübesi olmayan Arda ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Arda hakkında konuşan Ancelotti, "Arda son maçlarda kabiliyetini ve özelliklerini gösterdi. Nerdeyse yüzde 100 ile oynadı. Cumartesi günkü final maçı için de faydalı olabilir. Sahip olduğumuz opsiyonlardan biri de Arda" ifadelerini kullandı.

Ada'nın başarılı bir sezon geçirdiğini söyleyen Ancelotti, onun forma giyebileceğini söyledi.

Finalde favori konumunda olan Real Madrid hakkında konuşan Ancelotti, "Borussia Dortmund, iyi bir takım olduğunu gösterdi. PSG ve Atletico Madrid'i eledi. Real Madrid bu tip turnuvalar için doğmuş, çok özel bir kulüp" ifadelerini kullandı.

"Her finalde aynı heyecanı taşıyoruz. Hevesim hiçbir zaman azalmadı. Takımım da bana çok büyük güven veriyor"

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç