Arda Güler'e ilk 11 yolu göründü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler'e ilk 11 yolu göründü

Son dakika haberi: Arda Güler'e ilk 11 yolu göründü. Arda'nın son antrenmanda ortaya koyduğu performans göz doldurdu.

Spor 10 Mart 2024 0
Arda Güler'e ilk 11 yolu göründü

Arda Güler'e ilk 11 yolu göründü.

Real Madrid'e gittiğinden bu yana ilk 11'de sadece 1 karşılaşmada forma giyen ve o maçtaki performansı ile adından söz ettiren Arda Güler, son antrenmanda ortaya koyduğu performans ile teknik heyeti kendisine hayran bıraktı.

Geçen yaz sezonunda Fenerbahçe'den 20 + 10 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer olan Arda Güler, rekor bonservisle transfer olan Türk oyuncu olurken Fenerbahçe, sonraki satıştan da yüzde 20 seviyesinde bir pay alacak.

Defansa Central adlı yayın kuruluşunda yer alan habere göre Carlo Ancelotti'nin oğlu yardımcı anrenör Devide Ancelotti, önceki gün yapılan antrenmanda maçı yarıda durdurup Arda'yı tebrik etti.

Söz konusu haberde yaşananlar ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Dünkü antrenmanda Arda maçta harika bir gol attı. Basit bir driplingle Ceballos'u geçti, ardından Lunin'i driplingle geçerek boş kaleye topu yuvarladı.

Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti, bu oyun karşısında hayrete düştü. İdmanı durdurdu ve Arda'yı özel olarak tebrik etti.

ARDA'YA İLK 11 YOLU GÖRÜNDÜ

"Bu tür kutlamalar, Valdebebas için sürpriz değil. Arda Güler bunları sık sık yapıyor. Pazar günü RC Celta Vigo'ya karşı oynanacak maç onu ilk 11'de görmek için iyi bir fırsat olacak"

"Madrid'in patronu sonunda onu ilk 11'de başlatacak mı, göreceğiz. Bernabeu'da Arda'nın futbolundan keyif almak için büyük bir istek var"

MAÇ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Real Madrid ile Celta Vigo arasında oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve S Sport, S Sport Plus kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç