Arda Güler sahalara dönüyor: Real Madrid Las Palmas maçı ne zaman?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler sahalara dönüyor: Real Madrid Las Palmas maçı ne zaman?

Son dakika haberi: Arda Güler'den sevindiren haber geldi. Gelen haberde Arda Güler'in Las Palmas maçında sahada olacağı öğrenildi.

Spor 23 Ağu 2023 18:50 0
Arda Güler sahalara dönüyor: Real Madrid Las Palmas maçı ne zaman?

Real Madrid Las Palmas maçı ne zaman? Arda Güler ilk maçına ne zaman çıkacak?

İspanya'dan son dakika haberi geldi. Gelen haberde, Fenerbahçe'den rekor bonservis bedeli ile dünya devi Real Madrid'e transfer olan, yaşadığı şok sakatlık ile sahalardan uzak kalan Arda Güler kısa sürede sahalara dönüyor.

Yapılan son dakika açıklamasında arda Güler'in 1 ay içinde hazır olacağı ve tedavisinin sona ermesinden sonra Las Palmas ile oynanacak lig karşılaşmasında sahada olacağı bildirildi.

Sağ diz iç menisküsünde lezyon tespit edilen ve ameliyat edilen Arda Güler'in 1 ayda hazır olacağı ve Real Madrid forması ile sahada olacağı bildirildi.

Eylül ayının sonunda oynanacak lig karşılaşmasında Arda Güler'in sahada olacağı öğrenildi. Peki maç ne zaman?

REAL MADRİD LAS PALMAS MAÇININ TARİHİ BELLİ OLDU

Gelen son dakika bilgilerine göre Real Madrid ile Las Palmas arasındaki maçın 27 Eylül 2023 tarihinde oynanacağı öğrenildi. Maçın saati ise henüz belli değil. Sizce Arda Güler başarılı olur mu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

İspanya Ligi'nde ilk iki maç geride kaldı. Oynanan iki karşılaşma sonrası 2 galibiyet alan Real Madrid, 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İlk maçında Atletic Bilbao'yu 2-0 yenen Real, ikinci maçında deplasmanda Almeira'yı 3-1 yendi.

Son dakika haberlerinden, spor haberlerinden haberdar olmak için Finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç