Arda Güler ne zaman sahaya çıkacak? Real Madrid Villareal maçı tarihi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Arda Güler ne zaman sahaya çıkacak? Real Madrid Villareal maçı tarihi açıklandı

Son dakika haberi: Arda Güler'in takıma döneceği, sahaya çıkacağı karşılaşma açıklandı. İşte Arda Güler'in forma giymesi beklenen tarih.

Spor 8 Ara 2023 08:27 0
Arda Güler ne zaman sahaya çıkacak? Real Madrid Villareal maçı tarihi açıklandı

Aynı haberi 3. defa yazıyoruz: Arda Güler'in döneceği tarih belli oldu.

Fenerbahçe'den rekor bonservis bedelle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'den son dakika haberi geldi.

Sezon başında kampta sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Arda Güler, tam iyileşti derken yeniden sakatlandı. Sakatlık süreci uzun süren Arda Güler, geçen ay kadroda yer alırken sahaya çıkma şansı bulamamıştı.

Milli aradan önce yine sakatlanan ve büyük üzüntü yaşayan Arda Güler, takımla çalışmalara başladı. Takımla çalışmalara başlayan Güler'in sahalara dönüş yapacağı tarih belli oldu.

İspanya AS Gazetesi'nde yer alan haberde Arda Güler'in sağlık durumuna ilişkin son dkaika haberi verildi. Söz konusu habere baktığımızda Arda Güler'in ssakatlıklarındaki iyi gidişatın devam ettiğine yer verildi.

Söz konusu haberde iki ismin forma giyebileceğine yer verildi ve “Arda Güler ve Tchouameni'nin sakatlıklarındaki iyi gidişat sürüyor” bilgisine yer verdi.

Açıklamada Arda Güler'in 17 Aralık tarihindeki arşılaşmada forma giyebileceği bildirildi. Karşılaşma 17 Aralık 2023 tarihinde saat 23.00'da başlayacak.

JUDE BELLİNGHAM'DAN ARDA GÜLER'E ÖVGÜ

Geçtiğimiz gün bir basın açıklamasında bulunan Real Madrid'in genç yıldızı Jude Bellingham, Arda Güler'den övgü ile bahsetti ve onun tam bir fenomen olduğunu söyledi. Ancelotti ise Arda Güler'in başka takıma kiralanacağı yönündeki iddiaları yalanladı ve Arda'nın Real Madrid'de iyi bir kariyer geçireceğini söyledi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç