Araç Sahipleri Dikkat! MTV İkinci Taksit Ödemesi İçin Süre Daralıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Araç Sahipleri Dikkat! MTV İkinci Taksit Ödemesi İçin Süre Daralıyor!

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için son gün yaklaşıyor!

Ekonomi 21 Tem 2022 19:33 0
Araç Sahipleri Dikkat! MTV İkinci Taksit Ödemesi İçin Süre Daralıyor!

MTV ikinci taksit için süre daralıyor! Motorlu taşıtlar vergisinin (MTV) bu yıla ilişkin ilk taksit ödeme süresi ocak ayında tamamlandı. MTV ödemeleri online olarak yapılabiliyor. Peki, MTV ikinci taksit son ödeme tarihi ne zaman?

MTV ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. MTV ikinci taksit ödemeleri 1 Temmuz'da başladı.MTV, Gelir İdaresi Başkanlığına ait www.gib.gov.tr internet sitesi, İnteraktif Vergi Dairesi, İnternet Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması üzerinden ödenebiliyor. Son ödeme tarihi ise 31 Temmuz olacak.

MTV SON ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN?

MTV ödemelerinin ilk taksiti Ocak ayında, ikinci taksiti ise Temmuz ayında yapılıyor.

Ocak ayında yapılan ödemeler 1 Ocak – 31 Ocak tarihlerinde tamamlanırken, Temmuz ayında yapılacak olan ödemeler 1 Temmuz - 31 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

MTV, Gelir İdaresi Başkanlığına ait www.gib.gov.tr internet sitesi, İnteraktif Vergi Dairesi, İnternet Vergi Dairesi ve GİB Mobil uygulaması üzerinden ödenebiliyor. İnteraktif Vergi Dairesi üzerinden şifre girişi yapmadan MTV ödeme alanına sadece plaka ve TC kimlik numarası bilgilerini giren mükellefler de MTV borçlarını görüntüleyip ödeme imkanına sahip. Mükellefler, anlaşmalı bankaların kredi kartı, banka kartı ve banka hesabı aracılığıyla bu bankaların şubelerinden, internet ve telefon bankacılığı ile mobil bankacılık yoluyla, PTT iş yerlerinden ve tüm vergi dairelerinden MTV ödemesini gerçekleştirebiliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç