AÖF'te ilk online sınav kararı geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

AÖF'te ilk online sınav kararı geldi

AÖF yaz okulu sınavı hakkında ilk açıklama geldi. AUZEF'ten yapılan açıklamada sınavın online olarak yapılmasına karar verildi.

AÖF Haberleri 13 Tem 2023 10:35 0
AÖF'te ilk online sınav kararı geldi

AÖF'te online sınav kararı geldi.

Açıköğretim Fakültelerinden son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. AUZEF tarafından yapılan son dakika açıklamasında 3 ders sınavının online olarak yapılacağına yer verildi.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan son dakika açıklamasında 30 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak üç ders sınavının online olarak yapılacağına yer verildi. Yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli Öğrencilerimiz,
İstanbul Üniversitesi Senatosu’nda alınan karar gereğince İÜ AUZEF 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezuniyete üç ders sınavı 30 Temmuz 2023 tarihinde çevrim içi (online) olarak yapılacaktır.

Sınava ilişkin detaylı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacaktır"

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU SINAVI ONLİNE OLACAK MI?

Anadolu Üniversitesi yaz okulu sınavı için henüz karar alınmadı. Sizce sınav online mi yoksa yüz yüze mi yapılmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. 19 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak sınav için karar belli olduğunda haberdar olmak için uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç