Antrenöründne Tokat Yiyen İrem Pala: 'Ben Tokat At Dedim'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Antrenöründne Tokat Yiyen İrem Pala: 'Ben Tokat At Dedim'

Antrenörden tokat yiyen ve gündem olan sporcu İrem Pala bir son dakika açıklamasında bulundu.

Spor 21 Mayıs 2022 08:08 0
Antrenöründne Tokat Yiyen İrem Pala: 'Ben Tokat At Dedim'

Son dakika : Diyarbakır'da meydana gelen olaydaki kız konuştu.

Diyarbakır'da , Kayapınar'da meydana gelen ve tüm Türkiye'de gündem olan olayda Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde rakibine yenilen İrem Pala, antrenörünün yanına gitti. Bu sırada kameralara yansıyan olayda antrenör Orhan Baytekin ona tokat attı. 

Yaşanana olay kameralara da yansırken büyük tepki çekti. Olayın 19 Mayıs günü yaşanması da ayrı bi durum. Ancak yaşanan olay sonrası tokat yiyen kızdan ve ailesinden açıklama geldi. Sporcu İrem Pala yaptığı açıklamada olayın detaylarını aktardı ve tokatı atmasını kendinin istediğini söyledi.

İşte o anların videosu:

Pala basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hocaya kendieine tokat atmasını kendisinin istediğini söyleyen Pala, "Maçın tamamını izleseler nasıl bir olay olduğunu anlayacaklar. Antrenörüme tokat atmasını isteyen bendim. Bana tokat atmasaydı şok içerisinde kalacaktım. Maçı kaybettim, stresleydim. Antrenörüme, 'hocam bana bir tokat atmasanız kendime gelemem dedim.' Olayda hiçbir şiddet yok. Orhan hocam hiçbir öğrencisine şiddet göstermez. Videoda hiçbir şey görüldüğü gibi değil. Bugün ben ve arkadaşlarım hepimiz antrenörümün yanındayız. Hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bugünde yalnız bırakmayacağız. Benim yüzümden işine son verilmesi beni gerçekten çok üzdü" ifadelerini kullandı.

BU BİR KOMPLO

Kızın babası ise hoca ile ilgili herhangi bir sorunları olmadığını, 10 yıldır onu tanıdıklarını söyledi ve  bunun bir komplo olduğunu söyledi ve "Kızım 10 senedir hocasının yanındadır, bu bir komplodur. Bu komploya karşı da bende davacıyım. Bu görüntüyü servis eden kişinin özellikle üstünde duracağım. Kızım reşit değil, alıp görüntülerini servis etmişler. Kızım bana olayı anlattı. 'Ben o an şoktaydım. Orhan hoca bana bir tokat çekti' dedi, ben istediğimle söyledim.' Onun için Orhan hocayla bir sorunumuz yok" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç