Antalya Büyükşehir Belediyesinin Dansözlü Ramazan Etkinliği Tepki Çekti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Dansözlü Ramazan Etkinliği Tepki Çekti

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan Ramazan etkinliği tepki çekti. İşte o görüntüler.

Yaşam 1 Mayıs 2022 09:27 1
Antalya Büyükşehir Belediyesinin Dansözlü Ramazan Etkinliği Tepki Çekti

Antalya'da tepki çeken bir durum yaşandı. Gelen son görüntülerde bir ramazan etkinliğinde yarı çıplak bir dansçının sahnede yer alması tepkilere neden oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen bir Ramazan etkinliğinde sahnede yaşananlar tepki ile karşılandı. Ramazan ayının son günlerine girilmesi ile birlikte birçok yerde bazı konserler ve etkinlikler düzenlenirken çoğu belediye , bu konuda vatandaşlara ücretsiz şekilde etkinlikler düzenliyor. Belediyeler tarafından düzenlenen bu etkinliklerde vatandaşlar , çıkan ilahi grupları , türkücüler ile eğlenirken bazı yerler Kuran tilaveti yapıyor. Bu şekilde hem Ramazan ayı idrak edilirken hem de vatandaşlar eğlenmiş, bir etkinliğe katılmış oluyor. 

Bazı belediyeler tarafından düzenlenen etkinlikler ise Ramazan ayı ruhuna aykırı şekilde olduğu çin tepki çekiyor. Son görüntüler ise Antalya'dan geldi. Gelen görüntülere baktığımızda Antalya'da dün akşam yapılan etkinlikte sahnede yaşananlar sosyal medyada tepki odağı oldu. Gelen görüntülere baktığımızda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlendiği öğrenilen Ramazan etkinliğinde bir dansçının sahneye çıkıp göbek attığı görüldü. 

 

"2022 RAMAZAN ŞENLİKLERİNE HOŞ GELDİNİZ"

2022 Ramazan Şenliklerine Hoşgeldiniz ifadelerinin yer aldığı sahnede yaşanan bu görüntü sosyal medyada tepki çekti. Yarı çıplak dansçının sahne alması sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılırken vatandaşlar, Ramazan ruhuna aykırı olan bu görüntüler nedeniyle belediyeye tepki gösterdi.

O anların görüntüsü ise sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı. İşte tepki çeken o görüntüler:

 

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Allah islah etsinn