Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme otel fiyatları... Kurban'da tatil fiyatları ve fırsatları belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme otel fiyatları... Kurban'da tatil fiyatları ve fırsatları belli oldu

Kurban Bayramı'nda tatile gitmek isteyen vatandaşlar için son dakika açıklaması geldi ve otel fiyatları belli oldu. İşte otel fırsatları.

Finans Magazin 6 Haz 2024 0
Antalya, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Çeşme otel fiyatları... Kurban'da tatil fiyatları ve fırsatları belli oldu

Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldıktan sonra otel fiyatları merak ediliyor. İşte ilçe ilçe otel fiyatları ve tatil fırsatları.

Kurban Bayramı tatili geçen gün açıklandı. Açıklanan tatil sonrası bayram sürecinde tatile çıkmak isteyen vatandaşlar, otellerin fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki otel fiyatları ne kadar? Otel tatil fırsatları nedir?

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Hürriyet Gazetesi'ne konu ile ilgili yaptığı açıklamada tatil ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması tatil rezervasyonlarını daha da hareketlendirdi. Kurban Bayramı döneminde 2.5 milyonun üzerinde kişinin turizm hareketlerine katılımını bekliyoruz. Yurtiçi satışlarda bu yıl geçen yıla göre artış olduğu görülüyor. Özellikle deniz tatili planlayan aileler için bayramın okulların kapanmasına denk gelmesi önemli bir fırsat sunuyor. Yurtiçinde Bodrum, Kemer, Marmaris, Side, Belek, Alanya, Çeşme tercih ediliyor. Antalya ve Ege’deki otel dolulukları şimdiden yüzde 80’leri buldu. Kültür turu rezervasyonlarında da geçen yılki bayram rezervasyonlarına göre bu yıl yüzde 40’ları aşan bir artış söz konusu"

OTEL VE TATİL FİYATLARI NE KADAR?

9 günlük tatil sonrası otel fırsatları açıklandı. Rezervasyonları doldurmak isteyen oteller, bayrama bir hafta kala fırsatları, rezervasyon kampanyalarını duyurmaya başladı. Açıklamalara baktığımızda bölge bölge tatil ücretleri şu şekilde oldu:

Antalya'da 5 gece kalmak isteyen 2 kişi 1 çocuk için fiyatlar 11 bin liradan başlıyor. Denize sıfır bir otele gitmek istiyorsanız konaklama 25 bin liradan başlıyor ve ultra lüks otelde 5 gece konaklamak 500 bin liraya kadar çıkıyor hatta aşıyor.

Tatil için Bodrum'u tercih edecekler için aynı şekilde 2 kişi 1 çocuk 14 bin liradan oteller başlıyor. Orta segment bir otele gitmek isteyenler 25 bin lira, ultra lüks bir otele gitmek isteyenler ise 350 bin lirayı bulacak.

Marmaris'e tatile gitmek isteyen iki kişi bir çocuk 14 bin lira en az verecek. Lüks oteller ise 350 bin liralara kadar geldi. Daha ortalama bir otele gitmek isteyenler ise 30 bin lira verecek.

Çeşme'ye gitmek isteyenler pansiyonda kalacaksa 2 kişi 1 çocuk için 17 bin 500 lira para verecek. En pahalı otel ise 168 bin liraya kadar çıkıyor.

Fethiye'de tatil yapacağım diyorsanız 5 gece konaklama için en az 14 bin lira veriyorsunuz. 300 bin liraya kadar çıkıyor.

Mersin'de oteller 5 gece için aynı şekilde 14 bin liradan başlıyor ve 60 bin liranın üzerine kadar çıkıyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç