Anket sonucu açıklandı: Sinan Oğan'a oy verenlerin çoğu 2. turda sandığa gitmeyecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Anket sonucu açıklandı: Sinan Oğan'a oy verenlerin çoğu 2. turda sandığa gitmeyecek

Sonar Araştırma Şirketi tarafından yapılan açıklamada son anket sonucuna yer verildi ve Sinan Oğan'ın oylarının kime gideceğini söyledi.

Seçim 23 Mayıs 2023 13:14 0
Anket sonucu açıklandı: Sinan Oğan'a oy verenlerin çoğu 2. turda sandığa gitmeyecek

Sinan Oğan'ın Yüzde 5'lik oyu ne olacak? Hangi adaya verecekler?

SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı bir son dakika açıklamasında bulundu. Bayrakçı yaptığı açıklamada Ata İttifakı'nın ilk turdaki adayı Sinan Oğan'ın oylarının dün yapılan açıklamadan sonra hangi adaya gideceğini duyurdu. Bayrakçı çoğunluğun sandığa gitmeyeceğini, sandığa gidecek isimlerin çoğunluğunun ise Kılıçdaorğlu'ndan yana oyunu kullanacağını söyledi.

"Sinan Bey olsun, Ümit Bey olsun, kim hangi tarafa destek verirse versin bu 5,17'nin gideceği adresler 0,1-0,2 oynar. Çok değişmez. Sadece bu açıklamalar kendi siyasi geleceklerini şekillendirmek için önemlidir" diyerek açıklamasına başlayan Hakan Bayrakçı bir anket yaptıklarını söyledi. Bayrakçı açıklamasında anket sonuçlarını şu şekilde verdi: "Ankette de çıktı. Bu 5,17'nin 4'te 1'i yaklaşık 1,25'i Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gider. Yaklaşık 3'te 1'i yani 1,8'i Kemal Bey'e gider. 2'ye yakını da sandığa gitmez. Hiçbir açıklama bu dağılımı çok fazla değiştirmez"

Katılımın 2. turda düşmeyeceğini söyleyerek açıklamasını sürdüren Bayrakçı, "O gece katılımın düşeceğini sanmıyorum. Muhalefet tekrar ümitlenirse muhalefetin katılımı artar iktidar da rehavete kapılmayın derse artar" ifadelerine yer verdi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç