Ankara'dan son dakika haberi: 2 polis ve 1 bekçi yakalandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara'dan son dakika haberi: 2 polis ve 1 bekçi yakalandı

Son dakika haberi: Ankara'da iki polis ve bir bekçiye gözaltı kararı geldi. Gözaltı kararının gerekçesi ise taciz iddiası.

Yerel Haberler 24 Ağu 2023 19:15 0
Ankara'dan son dakika haberi: 2 polis ve 1 bekçi yakalandı

Son dakika: Ankara'da iki polis ve bir bekçiye gözaltı.

Ankara'dan bir son dakika haberi geldi. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2 polis ve 1 bekçinin taciz iddiası ile ilgili soruşturma başlatıldığı ve başlatılan soruşturma kapsamında 3 ismin yakalanarak gözaltına alındığına yer verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili yapılan son dakika açıklaasında olay ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"24 Ağustos günü saat 06.30 sıralarında haber merkezine gelen kavga ihbarı üzerine, olay yerine giden polis ekipleri, eğlence mekanının çıkışında alkollü vaziyetteyken, yoldan geçen kadınlara yönelik sözlü-fiziki saldırıda bulunan ve havaya ateş eden sivil kıyafetli, biri çarşı mahalle bekçisi ikisi polis memuru olduğu anlaşılan (3) kişiyi derhal gözaltına almıştır.

Adı geçen şahıslarla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılarak, şahıslar açığa alınmış ve mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecektir"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç