Ankara'da korkunç olay: Kömürlüğe götürdüğü 8 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara'da korkunç olay: Kömürlüğe götürdüğü 8 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı

Ankara'da 8 yaşındaki çocuğa korkunç bir saldırı düzenlendi. Bir kişi, kömürlüğe götürdüğü çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı.

Yerel Haberler 29 Ocak 2024 1
Ankara'da korkunç olay: Kömürlüğe götürdüğü 8 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı

Ankara'da korkunç olay: Küçük çocuğun cinsel organnı ısırarak kopardı.

Ankara'nın Sincan İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere Sincan'da Evren Demirci adlı bir kişi, sokakta oyun oynamakta olan 8 ile 10 yaşlarındaki dört çouktan yardım istedi. Kömürlüğe ineceği için yardım isteyen bu kişi, korkunç saldırı planını bu şekilde yaptı.

Demirci, çocukları kandırıp kendisi ile birlikte kömürlüğe götürdü. Kömürlüğe inmeleri sonrası bu kişi, kömürlüğün kapısını kapattı ve çocuklara dönerek "Kimin pipisi daha büyük" diyerek çocukların pantolonlarını indirmelerini istedi.

Bunun üzerine çocuklar korktu ve kömürlükten kaçaya çalıştı. Bu surada 8 yaşındaki H.A. adlı çocuk yerde demire takıldı ve yere düştü. Kaçamayan çocuğu yakalayan saldırgan, küçük çocuğun pantolonunu indirdi ve küçük çocuğun cinsel organını ısırarak kopardı.

Acı içinde bağıran çocuğun yardımına çevredekiler yetişti ve saldırgan polis ekiplerine teslim edildi.

Saldırgan karakola götürüldü ve ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, saldırganın tutuklanmasına karar verirken Savcılık saldırgan hakkında 111 yıl hapis istedi.

Dava önümüzdeki günlerde görülecek.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Ömür Boyu Hapse gitseydi ya