Ankara'da feci olay: Zihinsel engelli kuzenine cinsel saldırıda bulundu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara'da feci olay: Zihinsel engelli kuzenine cinsel saldırıda bulundu

Ankara'da meydana gelen feci olayda bir kişi, zihinsel engelli kuzenine cinsel istismarda bulundu. Sanık hakkında iyi hal indirimi yapıldı.

3.Sayfa 9 Şubat 2024 0
Ankara'da feci olay: Zihinsel engelli kuzenine cinsel saldırıda bulundu

Ankara'da korkunç olay: Zihinsel engelli kuzenini taciz etti.

Geçen 20 Haziran tarihinde meydana gelen feci olayda 28 yaşındaki Mustafa D. adlı kişi, yüzde 50 zihinsel engelli olan kuzeni 30 yaşındaki K.D. adlı kişiye cinsel saldırıda bulundu.

Gelen bilgilere göre K.D. adlı kadın, durumu annesine anlattı. Annesi ise hemen Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına giderek durumu anlattı ve şikayetçi oldu. Şikayet sonraıs Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili inceleme başlattı.

Başlatılan inceleme kapsamında Mustafa D. için talimat verildi ve bu isim gözaltına alındı. Emniyete getirilen bu kişinin ifadesi alındı. İfadesinde ise suçlamaları reddetti.

K.D. adlı kuzeninin bulunduğu eve geldiğini, ancak amacının çorap almak olduğunu söyleyen kişi, cinsel saldırıda bulunmadığını söyledi. Mahkemeye sevk edilen bu isim hakkında tutuklama kararı verildi ve Sincan Cezaevine gönderildi.

Mustafa D. adlı kişi hakkında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nde nitelikli cinsel saldırı suçundan dava açıldı ve iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Hastanesi tarafından hazırlanan raporda K.D. adlı kadının cinsel saldırıya maruz kaldığının tespit edildiği raporlandı

Karar duruşmasında ise sanık, suçlamaları kabul etmedi ve beraatını istedi. Mahkeme heyeti ise sanğa nitelikli cinsel saldırı suçundan 18 yıl ceza verirken sanığın geçmişi, yargılama sürecindeki davranışlarını göz önüne alarak cezayı 3 yıl düşürerek 15 yıl yaptı ve tutukluluğun devamına karar verdi.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç