Ankara ve İstanbul'da yaşayanlara ucuza hem satılık hem kiralık ev müjdesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara ve İstanbul'da yaşayanlara ucuza hem satılık hem kiralık ev müjdesi

Ankara ve İstanbul'da ucuza konut müjdesi geldi. AK Parti adaylar, seçilmeleri durumunda konut yapılacağını söyledi.

Emlak 28 Ocak 2024 6
Ankara ve İstanbul'da yaşayanlara ucuza hem satılık hem kiralık ev müjdesi

Ankara ve İstanbul'da dar gelirlilere konut.

Belediye seçimlerine kısa süre kala belediye başkanı adayları vaatlerini açıkladı. Açıklanan vaatlere baktığımızda konut vaatlerinin öne çıktığı görülüyor.

İstanbul'da Murat Kurum 650 bin konutun dönüştürüleceğini söylerken 100 bin yeni sosyal konut yapılacağını, bu konutların dar gelirlilere uygun fiyatlardan kiralanacağı açıklandı.

Murat Kurum konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bunların yanında çok önemsediğimiz bir proje daha var. O da 100 bin sosyal konut. Bu konutlar satılmayacak 39 ilçeye yetecek, satılmayacak kiralanacak sosyal konutlar yapacağız. Kentsel dönüşüme tabi olan evi bitene kadar oturmak istediği ama ev bulamadığı veya imkanlarının yetmediği vatandaşlarımıza vereceğiz. Bunları bir 'depo konut' olarak düşünebilirsiniz. Vatandaşımız 18 ay oturacak sonra yeni yapılmış evine oturacak. 1 Nisan'da bu projelerin hepsine başlayacağız. Bu konutlar ile birlikte kira fiyatları düşecek. Arz talep dengesini göz etmek zorundasınız" dedi.

ANKARA İÇİN DE MÜJDE GELDİ

Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok da konut konusunda bir son dakika açıklamasında bulundu.

Özellikle depremler sonrası Türkiye'nin deprem açısından en güvenilir illleri arasında yer alan Ankara'nın artık tercih edildiğini söyleyerek, "Gerçekleştireceğimiz yatırımlarla Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceğiz" dedi. Bu açıklamasında Altınok, dar gelirlilerin ev sahibi yapılacaiını söyledi.

Altınok yaptığı açıklamada yüzde 70'in üzerinde oy alabileceklerini söyleyerek, destek istedi. Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Boşş vaatler yine zenginlerin işine gelecek
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Zaten evi olanlara yarısı bizden diye evlerini yapacaksınız hali hazırda evleri olacak üstüne bide kiralık evler yapılacak verecekseniz eeee nerde bunun gerçekten kirada geçinemiyen asgari ücret le zor bela geçinen insanlara nolcak ve bu yüzden oyum sana değil boşş vaatlerini al kendine sakla
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Murat kurum evi olanlara kiralık daireler yapacan yaa sırf bu yüzden sana oyumu vermicen hep zenginleri düşünün
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Allah aşkına evi olanlara dar gelirli demeyin çıldırıyorum
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Adamların evi yapılacakk ohh mis gibi uyguna kiralık ev verilecek diğer evi olmayan zor geçinen insanlara nolcak