Ankara Valiliği Sağanak Yağış İçin Uyardı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Valiliği Sağanak Yağış İçin Uyardı!

Ankara Valiliği, bugün beklenen sağanak yağış ve sel gibi durumlar için Ankara halkına uyarıda bulundu! İşte detaylar...

Yerel Haberler 28 Eylül 2023 16:06 0
Ankara Valiliği Sağanak Yağış İçin Uyardı!

Ankara Valiliği, bugün kent genelinde etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı vatandaşları uyardı. Yağışların yol açabileceği olumsuz etkilere karşı tedbirli olunması gerektiği vurgulandı.

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki 2 saat içerisinde Ankara'da yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Valilikten yapılan açıklamada, yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre, bu yağışların yerel kuvvetli olabileceği ve beraberinde ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısı yapıldı.

Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiği vurgulanan açıklamada, yağışların olumsuz etkilerine karşı önlem alınması, güvenli bir şekilde hareket edilmesi ve yetkililerin talimatlarını takip etmenin önemi vurgulandı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç