Ankara Üniversitesi personel alımı sonuçları açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Üniversitesi personel alımı sonuçları açıklandı

Ankara Üniversitesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında sözleşmeli personel alımı sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Ankara Üniversitesi personel alımı sonuçları açıklandı

Son dakika: Ankara Üniversitesi personel alımı başvuru sonuççarı açıklandı.

Ankara Üniversitesi tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada üniversite bünyesinde istihdam etmek üzere yapılan personel alımının sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Peki personel alımı sonuçlarına nasıl ulaşabilirim? Başvuru sonuçlarını personeldb.ankara.edu.tr adresinden nasıl sorgularım?

KAÇ PERSONEL ALIMI YAPILACAKTI?

Üniversite, ciddi personel eksikliğini tamamlamak için ilan yayınlamış ve başvuruları internet üzerinden kabul etmişti. Ankara Üniversitesi tarafından geçen ay yayınlanan ve başvurusu bu ay başında sona eren personel alımında aşağıdaki kadrolarda istihdam etmek üzere toplamda 952 personel alımı yapılacağına yer verilmişti:

"Büro personeli, destek personeli, temizlik personeli, bakım ve onarım personeli, ısıtma-soğutma personeli, hasta bakıcı, şoför, güvenlik görevlisi, mühendis, mimar, şehir plancııs, spor uzmanı, teknisyen, biyolog, diyetisyen, diğer sağlık personeli, odyolog, ebe, eczacı, fizyoterapist, hemşire, röntgen teknisyeni, laborant, sağlık teknikeri, tıbbi sekreter, anestezi teknikeri, diş protez, tıbbi laboratucar, paramedik ve sağlık teknikeri"

Söz konusu ilanın tam metni için TIKLAYIN

SONUÇLARI AÇIKLANDI

Söz konusu personel alımının başvuru sonuçları açıklandı. "SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI (2023/3) SONUÇLARI" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında sonuçlara şu şekilde yer verildi:

"Bu ilan sonuçlarını 24/05/2023 ile 02/06/2023 tarihleri arasında öğrenebilirsiniz. İlan hakkında ayrıntılı bilgilere personeldb.ankara.edu.tr adresine tıklayarak ulaşabilirsiniz"

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç