Ankara Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman 2024?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman 2024?

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru duyurusu geldi ve başvuruda son saatlere girildiğine yer verildi. Peki sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ankara Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman 2024?

Ankara Üniversitesi personel alımı başvurusu sona eriyor: Sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ankara Üniversitesi sözleşmeli kamu personel alımı başvuru duyurusu geçen haftalarda gelmiş ve müracaatlar alınmaya başlanmıştı. Gelen son dakika açıklamasında başvuruların 29 Mayıs tarihinde sona ereceği bildirildi. Sonuçların ardındna değerlendirme sürecine girilecek ve şartları uyan adaylar, KPSS puan sıralamasına göre açıklanacak.

Atamalar KPSS puanına göre mülakatsız olarak yapılacak. Şartları uymayan vatandaşların başvuruları ise iptal edilecek.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Personel alımı yapılan kadrolara baktığımızda büro memuru, hasta bakıcı, şoför, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, hemşire, tekniker, fizyoterapist, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, kadrolarına alım yapılacağı görülüyor.

KPSS PUAN SINIRI YOK!

Personel alımında KPSS puan sınırı yok. 2022 KPSS'de  lisans KPSSP3, ön lisans KPSSP93, ortaöğretim KPSSP94 puan türünden alınan puanlarla başvuru yapılacak.

Başvurular (http://personeldb.ankara.edu.tr) adresine yapılıyor.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonuçları ve değerlendirme süreci ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1. Elektronik ortamda eklenen belgeler incelendikten sonra, KPSS puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan asıl ve yedeklerin listesi (http://personeldb.ankara.edu.tr) adresinden ilan edilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2. KPSS puan sırasına konulmak kaydı ile boş bulunan pozisyonlardan hemşire pozisyonu için asıl sayı kadar yedek diğer pozisyonlar için 2 katı kadar yedek belirlenecektir.

3. Başvuru sonunda, sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar, 2022 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek olup herhangi bir yazılı ve/veya sözlü sınav uygulanmayacaktır.

4. Adayların puanlarının eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olan, bunun da eşit olması halinde doğum tarihine göre yaşça büyük olan adaya öncelik tanınacaktır.

5. Asıl kazanan adayın atanmak üzere başvuru yapmaması, işe başlamak için gerekli evrakları zamanında teslim etmemesi veya aranan şartları taşımadığının tespit edilmesi halinde yerine ilan edilen yedek kazanan adaylar sırası ile çağırılacaktır.

6. İlana ilişkin bütün duyurular Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığının resmi web sayfasında (http://personeldb.ankara.edu.tr) adresinden yapılacak olup ilgililere başka bir şekilde tebliğ yapılmayacaktır"

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN

Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç