Ankara Üniversitesi Mülakatsız Sağlık İşçisi, Büro Personeli ve Sağlık Personeli Alımı Başvuru Formu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Ankara Üniversitesi Mülakatsız Sağlık İşçisi, Büro Personeli ve Sağlık Personeli Alımı Başvuru Formu

Ankara Üniversitesi tarafından bir açıklama yapıldı ve mülakatsız büro personeli, sağlık işçisi ve sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Kamu 30 Mayıs 2022 01:17 0
Ankara Üniversitesi Mülakatsız Sağlık İşçisi, Büro Personeli ve Sağlık Personeli Alımı Başvuru Formu

Ankara Üniversitesi 46 büro personeli, sağlık işçisi ve sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı.

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2. maddesine göre Üniversitemize 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre Ankara Üniversitesi bünyesine yapılacak sözleşmeli kamu personeli alımında adayların büro personeli, sağlık işçisi ve sağlık personeli ile tekniker ve teknisyen alımı yapılacağına yer verildi. 

Bugün yayımlanan ve başvurusu bugünden itibaren alınacak olan ilanın başvuru bilgileri finans7.com'da.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilana baktığımızda başvuru şartlarının şu şekilde olduğu görüldü:

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

- 2020 KPSS (B) gurubu sınavlarından ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93, lisans mezunları için KPSSP3 puanı esas alınacaktır. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

- Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

- Başvuracak adayların; Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda yer alan “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hüküm gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

- Üniversitemiz kampüsleri ve bağlı tüm birimlerinde 24 saat Nöbet/Vardiya esasına dayalı çalışmaya engel durumu bulunmamak.

- Yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği teknik bilgiye sahip olmak.

ALIM YAPILAN KADROLAR

Personel alımında kadro dağılımı şu şekilde:

BAŞVURULAR İNTERNETTTEN

İlana başvurular internet üzerinden yapılacak. https://pbs.ankara.edu.tr/basvuru adresi üzerinden yapılacak personel alımı başvurusunda müracaatlar 30.05.2022-13.06.2021 tarihleri arasında alınacak. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç